Gabriel Salas
Amber Distribution Estonia OÜ Concha y Toro veinigrupi Ida-Euroopa tootejuht. Tšiili sommeljee. Loenguid peab inglise keeles. Teemaks Tšiili.
Amber Distribution Estonia OÜ Concha y Toro veinigrupi Ida-Euroopa tootejuht. Tšiili sommeljee. Loenguid peab inglise keeles. Teemaks Tšiili.
Veiniajakiri Decanter avaldab igal reedel erineval teemal valikvastustega veinitesti. Suurepärane võimalus teha viimasele Decanter’ile lugemiskontroll või vanu teadmisi meelde tuletada. Piilu teste siit: http://www.decanter.com/learn/winequiz/
DetailidGruusia on uue uurimuse järgi tõestanud taas oma staatust maailma vanima teadaoleva veinikultuuri hällina. Vein arvatakse olevat vähemalt 8000 aastat vana, mis on 500 aastat rohkem, kui varasemate uuringutega kinnitatud. Uuringud jätkuvad ning edasi üritatakse piirkonda veel täpsemalt paika panna. Loe uuest uurimusest lähemalt Decanterist: World’s oldest wine comes from Georgia – New research
DetailidMaarjamäe restoran on avatud! Carmen Grupi pere noorim liige on sündinud! Palju õnne! Ootame teid Maarjamäe restorani, Pirita tee 56, Orlovi lossis teisipäevast pühapäevani kell 10-18. Tööpäeviti lisaks a la carte menüüle ka imemaitsvad lõunapakkumised. Menüü eest kannab hoolt peakokk Veiko Ruukel. Reserveeri laud maarjamae@carmen.ee või telefonil 696 8676
DetailidBrillare OÜ omanik, sommeljee. ESE diplomiga sommeljee aastast 2007. Loengud: oliiviõli, šokolaad.
DetailidEesti Baarmenide Assotsiatsiooni Koolituskeskuse koolitaja, 4. taseme kutsetunnistusega baaridaam. ESE diplomiga sommeljee aastast 2016. Loengud: baarinduse alused ja tuntumate kokteilide valmistamine.
DetailidPrike AS joogiekspert, koolitaja. ESE diplomiga sommeljee aastast 2013. Loengud: Saksamaa, Šveits, Luxembourg.
DetailidSIP veini- ja õllepoe omanik, sommeljee ja koolitaja. Lõpetanud 2014. aastal IBD Beer Academy Londonis. Eesti Parim Õllesommeljee aastal 2014. ESE diplomiga sommeljee aastast 2009. Loengud: Hispaania, Portugal, Austria, Ungari, Sloveenia, Horvaatia.
DetailidAcademic Food Lab koolitaja, kokk. ESE diplomiga juunior-sommeljee aastast 2008. Loengud: kulinaaria, põhikastmed, erinevate regioonide tüüpilised toidud ja nende sobitamine jookidega, toidu ja joogi sobitamise praktikum.
DetailidKasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.