Tähelepanu, VÄRSKE!

Põltsamaa mahlad uues kuues! Põltsamaa 1l mahlatooted teevad sellel kevadel läbi värskenduse. Tooted saavad uue välimuse ja retseptideski on muudatusi. Mitmetes mahlatoodetes oleme vähendanud suhkrut. Põltsamaa nektarite peresse lisandub uus toode – Apelsini-mangonektar, millesse on kokku pandud kaks mahlasõprade suurt lemmikut – mahlane apelsin ja magusalt hapukas mango. Nektar on mõnusalt siidise konsistentsiga ja maitses…

Read more

Best Sommelier of the World 2019 testi küsimusi

Et anda veidigi aimu, millistele küsimustele pidid sommeljeed veerandfinaalis vastama, saate ennast mõningatega neist proovile panna. Tasub võrdluseks arvestada, et 66 kandidaati pidid vastama 60-le laadsele küsimusele ja seda vaid 60 minuti jooksul… https://asi.info/2019/04/07/questionnaire-for-the-competition-best-sommelier-of-the-world-2019/?fbclid=IwAR1IPW7GHCvNL7cbbe5oGGO6yYMZbhvoR062p-3MjuxWuI3jJjhdKq4DrAE

Read more

Kalev Kesküla nimelise parima veinikirjutise preemia autasustamine

Kalev Kesküla nimelise parima veinikirjutise peapreemia võitis Igor Sööt artiklite „Kes otsustab veinipudeli sisu ja hinna üle?” (Edasi.org) ja “Vana maailma veinimeistrid – kas lähituleviku kliimapagulased?” (KÖÖK #16_2) eest. Ühtlasi tunnustati Igor Sööti kui viljakat autorit, kes käsitleb osavalt ja samas kõigile arusaadavalt aktuaalseid, samas klassikalisi teemasi väga mõnusalt loetava kirjakeelega. Teise koha võitis Kristina…

Read more