Säde särab pjedestaalil

Säde Mustsõstranaps sai maailma mainekaimal joogiauhindade jagamisel, International Wine and Spirit Competition, pronksmedali. Eduvalem on lihtne: marjad puhtast loodusest, Eesti rukkiviin, näpuotsatäis suhkrut ja aeg. Tulemuseks jook, mis soojendab sügisest kinni püütud särtsuga. Hoia Säde tegemistel silm peal Facebookis: https://www.facebook.com/sadeschnapps/ ja nende kodulehel: http://sadenaps.ee/  

Detailid

SEEDLIP- mis hea asi see küll Prike valikus on?

UUS TOODE SEEDLIP Seedlip on destilleeritud alkoholivaba jook, mis on vegan, gluteenivaba, kosher ning sobib ka diabeetikutele. Prike e-poe valikus on kaks erinevat maitset – Seedlip Garden ja Seedlip Spice. SEEDLIP GARDEN valmib käsitsi korjatud hernestest ja traditsioonilistest maitsetaimedest läbi destilleerimise meetodi. Kokteilisoovitus Garden & Tonic: 5cl Seedlip Garden, 125cl Fever-Tree Indian Tonic Water, suhkruherned, serveerida rohke jääga. SEEDLIP SPICE on…

Detailid

Carmeni uudised: Merepäevad ja VÄHIPIDU Korstnas, jalgpalliennustus Saku Gastros ja 30+ SUVE-ERI Pärnus

MEREPÄEVAD KORSTNAS Mõnus mereline menüü nii hubases restosaalis kui suurel päikeselisel terrassil!   Korsten Armastus & Hea Toit restos on 13.-22. juulini MEREPÄEVAD. Vaid sel nädalal pakume: * isutekitajaks AUSTRISHOTi * eelroaks tilliga graavitud KOHA * pearoaks Saaremaa BEEBIFORELLI või SINIMEREKARPE Kokteilikaardil sellised uudised: * WAKAME MOJITO * KURK & MERI (alkoholivaba) Ootame maitsma! Reserveeri laud SUUR…

Detailid

Otsitakse sommeljeed Inglismaale

1 Sommelier and 1 Assistant General Manager are wanted for a michelin star restaurant in Birmingham The Company This is an exciting & innovative modern British Michelin Star restaurant. The menu focus is on local, sustainable and highly seasonal British ingredients and the restaurant offers set Tasting Menus with Wine Pairing. Role/Requirements Looking for individuals…

Detailid

Kalev Kesküla nimeline auhind parima veini- ja joogiteemalise kirjutise eest

Tere head sulesepad, sommeljeed ja hea joogi-ja toidukultuuri austajad! Rõõm on välja kuulutada Kalev Kesküla auhind 2018, mis antakse parimale kahe viimase aasta jooksul ilmunud veini- ja joogiteemalise kirjutise eest. Ootame lisaks veiniteemalisetele kirjutistele, artikleid toidu ja joogi sobivusest ning intervjuusid ja persoonilugusid veiniga seotud inimestest. Konkursil saavad kandideerida kirjatööd, mis on ilmunud ajavahemikul 31.…

Detailid

Uus kaitstud päritolu süsteem Steiermarkis Austrias!

                                             04 July 2018 The New System of Origin for the Steiermark Südsteiermark DAC | Vulkanland Steiermark DAC | Weststeiermark DAC On Monday 2 July 2018, representatives of the Regional Wine Committee and Wein Steiermark (Styria) held a historic press conference, one that would herald a new era in the annals of Styrian wine. According to…

Detailid

Wine Spectator Restaurant Awards

Juba aastast 1981 on ajakiri Wine Spectator esile tõstnud erakordse veiniprogrammiga restorane. Tunnustuse pälvivad huvitava valikuga veinikaardid, mis on vastavuses oma menüüga ja ahvatlevad erineva maitsega veiniarmastajaid. Selleks, et auhinnale kvalifitseeruda peab veinikaart esitama täielikku ja täpset infot, sealhulgas teavet aastakäikude ja appellatsioonide kohta. Lisaks on ka täielikud tootjate nimed ja õigekiri kohustuslikud ning jälgitakse…

Detailid

Prowein- kõigi veinihuviliste kohtumispaik, Kristjan Peäske, Köök #19 1_2018

Kristjan Peäske, restoranide Leib, Umami ja Pazzo veinibaari peremees ja sommeljee, kirjutab Köök #19 numbris kõigi veinisõprade mekast Proweinist. Juba 1994. aastast toimuv üks maailma olulisimaid veinimesse särab enam kui 6870 eksponaadiga 64 maalt. Kristjan keskendus just vähem tuntud maadele ja väikestele maheveinimajadele, tema põnevate avastustega saab tutvuda Köök ajakirjas ja siin: Prowein-kõigi veinihuviliste kohtumispaik…

Detailid