Vinosfair toob Mekki Parés Balta parimad palad
Oma veinikojast ja veinidest räägib koha peal Joan Cusine Carol. Õhtusöök toimub 7.02, rohkem infot: https://www.facebook.com/events/300622347470769/
DetailidOma veinikojast ja veinidest räägib koha peal Joan Cusine Carol. Õhtusöök toimub 7.02, rohkem infot: https://www.facebook.com/events/300622347470769/
DetailidHea veinisõber! Jõulud ja aastavahetus on seljataha jäänud ja uusaastalubadusedki juba antud, meie alustame uut aastaringi uue hooga. Eesti veinikultuur areneb jõudsalt ja see on tore. Et saaksid veinide horisonti avardada, pakume ka alanud aastal oma riiulitel uut ja huvitavat ning jagame koolitustel veinitarkust. Jätkuvalt on meie uksed valla väiksematele seltskondadele ja suurematele gruppidele, kel on huvi…
DetailidTormakas pühadeaeg on selja taga ja soovime teid ahvatleda aega maha võtva ja personaalse õhtusöögielamusega. Ootame teid Toompeal, Alexandri Peakokalauas kolmapäevast laupäevani! Tallinnas kuni 16.veebruarini Oleme avatud sel hooajal Tallinnas veel kuni 16. veebruarini, pärast mida kolime tagasi Muhu saarele. 16. jaanuaril leiab aset Masterchefs õhtusöök, kus köögis ühendavad jõu Peeter Pihel ja Stefan Berwanger.…
DetailidParim kodumaine veinikaart oli 2018. aastal Time to Wine veinibaaris. Miks peaks osalema ning mida toredat ja kasulikku Time to Wine juba osalemisest on saanud- vaata videost: Registreerida saad siin: http://balticwinelists.eu/en/baltic-wine-list-awards/baltic-wine-list-awards-19
Detailid4. märtsil toimub A.S.I. poolt korraldatav üle-maailmne sommeljeede sertifitseerimine. Kuna tegemist kõige lähedama ja soodsama viisiga saada rahvusvaheliselt kehtiv sommeljee sertifikaat, ootab ESA aktiivset tagasiside. Eksam on avatud kõigile, kes on selle alaga tegelenud vähemalt 4 aastat. Andmaks infot, mida eksam sisaldab, mis stiilis on ülesanded ja mida hindajad ootavad- korraldame vastava infotunni 7. jaanuaril ESE…
DetailidEesti Sommeljede Assotsiatsioon otsib ajakirjanikku kajastama 10-15. märtsil toimuvaid Maailma Parim Sommeljee 2019 võistlusi Antwerpenis. Tegemist on suurepärase võimalusega tutvuda sommeljeede võistluste maailma ja loomulikult ka maailma parimate sommeljeedega. Kohapealsed kulud katab võistluste korraldaja Palume soovijatel saata lühike kirjeldus, millises mahus, mis stiilis ja kus kajastataks Sommeljeede Maailmameistrivõistlusi. Vabas vormis tutvustus palume saata 8. jaanuariks…
Detailid—————————————————————— English belov ————————————————————————— Vana Tallinn Baltic Sommelier Grand Prix tiitli võitis septembris Ronalds Pētersons Lätist. Teise koha saavutas Martynas Pravilonis Leedust ja kolmandaks tuli Ketri Leis Eestist. Noorsommeljee tiitli võitis Helen Aasmann Eestist. “Võistlus oli väga tasavägine ja ma olen väga õnnelik, et ma võitsin. Võrreldes viie aasta taguse ajaga, kui ma esimene kord…
DetailidAprillis toimus juba 17. korda Trophée Masi Eesti Parim Sommeljee 2018. Eesti sommeljeede iga-aastane tähtsündmus ning võitjaks krooniti juba kolmandat aastat järjest Ketri Leis. Ketri tõdes, et endalegi üllatuseks, oli 2018 Trophée Masi võistlus tema neljas Eesti sommeljeede võistlu ning veel suurema üllatusena tuli ka sel korral võit. Ketri kirjeldab ettevalmistusi ja võistluspäeva läbi…
DetailidEesti parim õllesommeljee valiti novembris juba kuuendat korda ja parimaks tunnistati Juks Ojaperv. Igapäevaselt restoranis Platz töötav Juks ütleb, et kuigi võit tõi nii mõnegi uue tutvuse ja pakkumise, jätkab ta kindlasti sama töökoha peal. Finaalis pidid parimaks õllesommeljeeks pürgijad sooritama põnevaid ülesandeid. Kuidas Juksil läks saad vaadata SIIT! Mida läheb vaja, et saada parimaks…
DetailidEesti kuulsaima veiniajakirjaniku Kalev Keskküla nimelise veinikirjutise preemia laureaadiks sai novembrikuus Igor Sööt. Vin de France sommeljee ja ESE õppejõud Igor on meid harinud paljude veiniartiklitega, väärika auhinna sai ta artiklite „Kes otsustab veinipudeli sisu ja hinna üle?” (Edasi.org) ja “Vana maailma veinimeistrid – kas lähituleviku kliimapagulased?” (KÖÖK #16_2) eest. Igor ütles ise, et tänavuse Kalev…
DetailidKasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.