Gerard Basset OBE, MW, MS, MBA, MSc 7 March 1957 – 16 January 2019

Gerard Basset lahkus meie hulgast eile, 16. jaanuaril 2019. Basset oli Maailma Parim Sommeljee 2010 ja ASI tehniline direktor. Lisaks oli ta ainuke inimene, kes omas samaaegselt väga väljakutsuvat kvalifikatsiooni Master of Wine ja ka Master Sommelier, MBA Wine Business ja MSc. Suurmeest võib iseloomustada kui andekat, teadmisterikast, teravmeelset  ja samaaegselt alandlikku, lahket ja lõbusat…

Detailid

Sardiinia veiniõhtu Dominicis

Restoran Dominic kutsub selle aasta esimesele veiniõhtule 24.01.2019 kell 19.00 Itaalia veinidega PALA veinimajalt Sardiiniast. Viiekäiguline õhtusöök on pühendatud Sardiinia veinidele, millest pajatab meile Pala veinimaja esindaja Fabio Angius. Pala veinidest inspireeritud menüü on koostanud restorani Dominic peakokk Allar Oeselg. MENÜÜ Ahven ja laim Vermentino di Sardegna DOC 2017 Kaheksajalg, melon ja rukola Vermentino Stellato…

Detailid

ESA tervitab rõõmuga uut sponsorit- Chocolate & Champagne

Chocolate & Champagne eesmärgiks on oma klientidele pakkuda erakordselt laia valikut šampanjat, mille hulgast ka kõige nõudlikum klient leiab kindlasti oma maitsele meelepärase. Motiveerituna armastusest hea šampanja vastu alustasime 2014 tõsisemalt sobivate majade ja maitsete otsinguga ning aastaks 2018 lõime pereettevõtte, et oma leide laiemalt jagada. Meil on suur rõõm ja au pakkuda oma klientidele…

Detailid

Chocolate & Champagne

Chocolate & Champagne eesmärgiks on oma klientidele pakkuda erakordselt laia valikut šampanjat, mille hulgast ka kõige nõudlikum klient leiab kindlasti oma maitsele meelepärase. Motiveerituna armastusest hea šampanja vastu alustasime 2014 tõsisemalt sobivate majade ja maitsete otsinguga ning aastaks 2018 lõime pereettevõtte, et oma leide laiemalt jagada. Chocolate & Champagne tegutseb Tallinnas, Peterburi teel asuvas lao-…

Detailid

Pol Roger šampanja õhtusöök

Šampanja õhtusöögil pakume Rannahotelli chef de cuisine Herkki Ruubeli loodud neljakäigulist menüüd koos üllatustega ning nelja sobitatud Pol Roger šampanjaga. Külas on Axel Gillery Pol Roger’ šampanjamajast. Külluslik Pol Roger šampanja õhtusöök toimub 27. veebruaril Rannahotelli restoranis. Hind ühele 95 € Broneerimine: info@rannahotell.ee https://www.facebook.com/events/679294675821806/permalink/687288911689049/

Detailid

Veinisõbra kuukiri / jaanuar 2019

Hea veinisõber! Jõulud ja aastavahetus on seljataha jäänud ja uusaastalubadusedki juba antud, meie alustame uut aastaringi uue hooga. Eesti veinikultuur areneb jõudsalt ja see on tore. Et saaksid veinide horisonti avardada, pakume ka alanud aastal oma riiulitel uut ja huvitavat ning jagame koolitustel veinitarkust. Jätkuvalt on meie uksed valla väiksematele seltskondadele ja suurematele gruppidele, kel on huvi…

Detailid

Jaanuar Alexandri Peakokalauas

Tormakas pühadeaeg on selja taga ja soovime teid ahvatleda aega maha võtva ja personaalse õhtusöögielamusega. Ootame teid Toompeal, Alexandri Peakokalauas kolmapäevast laupäevani! Tallinnas kuni 16.veebruarini Oleme avatud sel hooajal Tallinnas veel kuni 16. veebruarini, pärast mida kolime tagasi Muhu saarele. 16. jaanuaril leiab aset Masterchefs õhtusöök, kus köögis ühendavad jõu Peeter Pihel ja Stefan Berwanger.…

Detailid

A.S.I. kutsub eksamile

4. märtsil toimub A.S.I. poolt korraldatav üle-maailmne sommeljeede sertifitseerimine. Kuna tegemist kõige lähedama ja soodsama viisiga saada rahvusvaheliselt kehtiv sommeljee sertifikaat, ootab ESA aktiivset tagasiside. Eksam on avatud kõigile, kes on selle alaga tegelenud vähemalt 4 aastat. Andmaks infot, mida eksam sisaldab, mis stiilis on ülesanded ja mida hindajad ootavad- korraldame vastava infotunni 7. jaanuaril ESE…

Detailid