Pädaste: üks hooaeg lõppeb, teine algab

Juhtub tihti, et tehes seda, mis sulle meeldib, möödub aeg oodatust kiiremini. Nii on juhtunud ka Pädaste Mõisa 2018 aasta hooajaga. Võlgneme koos Imre Sooääre ja kogu oma meeskonnaga külalistele ja partneritele suure tänu, et olete täitnud meie mõisamaja, restorani ja spa rõõmu ja positiivsusega! Hotellipidajale on see suurimaks tänuks. Isegi kui selle aasta hooaeg…

Detailid

Kellele ei meeldiks kingitused? Dunkris on neid palju..

Rõõmustage oma sõpru ja koostööpartnereid kaunite kingitustega! Algavaks kingihooajaks oleme esile toonud luksuslikud šampanjad, hoolega valitud väärtveinid ning hõrgud gurmeekomplektid! Kataloogi on koondatud meelierutav ja särav valik nii sõpradele, kolleegidele kui ka koostööpartneritele. Küsi julgelt joogipakkumist ka firmaüritusteks ja tähistamisteks. Head kinkimise rõõmu! VAATA KINGITUSI E-POES KAUNID KINKEKARBID Saadaval on lai valik erineva disaini ja…

Detailid

Eesti Parim Õllesommeljee 2018 on Juks Ojaperv

Pressiteade 13. november 2018 Eile õhtul valiti Kultuurikatlas Eesti Joogifestivalil kuuendat korda Eesti parim õllesommeljee. Auväärse tiitli sai vaatemängulises finaalis Juks Ojaperv restoranist Platz, teise koha saavutas Jaan Kristjan Lepp Pühaste Keldrist ning kolmandaks võistles ennast Solveig Saar õllebaarist Koht.  Auhinnaks on Juksile võitjanimeline eripruul Purtse Pruulikojas võistluse peasponsori Momentin Eesti poolt. Võistlejad alustasid kõrgetasemelise…

Detailid

Bestwine’i õhtusöök Ceretto veinidega Tuljakus

22. novembril kell 19:00 toimub Tallinnas tõeline veini- ja gastronoomiamaailma tähesadu! Staaridena säravad tippveinimõisa Ceretto peremees Federico Ceretto Piemontest, Itaaliast, Sophienwald klaasikoja klaasimeister Nicola Vulai Austriast ning Siigur Restaurants grupi viis peakokka restoranidest NOA, NOA Chef’s Hall, Tuljak, PAJU VILLA ja OKO. Üheskoos luuakse enneolematu harmoonia viie peakoka valmistatud roogade ja Sophienwaldi käsitööpokaalidest serveeritavate Ceretto…

Detailid

Glögi hooaeg on käes

Tere Felix toob sügisesse maitset Sinepisõpru rõõmustavad sel sügisel mugavas plastpudelis Felixi sinepid, millele pole lisatud säilitusaineid. Sellegipoolest säilivad tooted kuni avamiseni toatemperatuuril, seda tänu erilisele tehnoloogiale ja mitmekihilisele pudelile. Uued sinepid on mõeldud neile, kes eelistavad mahedama maitsega toidukõrvast kui seda on meie armastatud Põltsamaa kange sinep. Felixi sinepid Aeg kokkamiseks! Novembrist leiab poeriiulitelt…

Detailid

A S I – N E W S

Issue #5 – November 2018 Numéro 5 – Novembre 2018 Editorial A growing global community of Sommeliers La Sommellerie mondiale, une communauté en pleine croissance I had the pleasure of being in Kyoto, Japan, for the last major ASI event of 2018, the 4th edition of the Best Sommelier of Asia and Oceania competition. The…

Detailid

Annamari Nikkel

Kutsun Sind osa saama veini kütkestavast loost, mille käigus maitseme Sinu lemmikveine ja uusi lemmikuid ning õpime, kuidas veini õigesti valida, serveerida ja degusteerida. Aastatepikkune rännak veinimaailmas on mulle õpetanud, et lisaks maitseelamustele mahub ühe veini sisse ka rikkalikult ajalugu ja traditsioone, uskumatult rasket töö põllul ja keldris, heitlikku kliimat ning mis peamine: kuhjaga kirge…

Detailid

Šampanjaõhtusöök Mon Repos’s

Tähelepanu, šampanjasõbrad! Neljapäeval, 15. novembril toimub Restoran Mon Repos‘ šampanjaõhtusöök. Saa osa Vladislav Djatsuk’i loodud 5-käigulisest erimenüüst ning sinna juurde ideaalselt sobitatud šampanjast! Lisaks meeliülendavatele maitseelamustele on kohal ka Moët-Hennessy Baltikumi Brand Ambassador ning tunnustatud sommeljee Gints Sniedze.  Broneeri endale meeldejääv õhtu: https://dinnerbooking.com/ee/et-EE/r1102/mon-repos või +372 5099208 Õhtusöögi algus 19:00 Õhtusöögi hind 115€ Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib…

Detailid