Tsunftil on harukordne võimalus esimestena Eestis pakkuda Teile õhtusööki esimesest Eestis kasvanud wagyu veisest.

Jõgevamaal, Airi Külvetile kuuluva Puutsa talu imelistel rohumaadel kasvanud härja esivanemad on puhast tõugu jaapani wagyu veised ning seda vist teadis ka härg ise, et on kõrgemast soost, kui vaadata tema majesteetlikku olekut.

Peakokk Maido Maiste soovib sellel õhtul pakkuda teile klassikuid, kus staariks on ilmselgelt see mahe, 21 päeva kuivlaagerdunud veiseliha.

Meie sommeljee Ketri Leis on toitude kõrvale leidnud väga väärilised partnerid meie veiniriiulist ja ehk mekime juurde ka midagi tõusva päikese maa joogivalikust.

Menüü ( serveerime 18:00-23:00)

Klassikaline bouef a’ la tartar
vutimuna, shallotsibul, kappar, murulauk, marineeritud kurk
(18 € )
Tataki
marineeritud sibul, shiso, valge soja, vürtsikas BBQ kaste, tataki kaste
( 19 € )

Wagyu Katsu Sando
panko paneeringus liha, Shokupan – jaapani piimasai, tare kaste
( 25 € )
Wagyu steik
shiitake seened, sibul, punase veini kaste
( 35 € )

Võttes kõik 4 käiku on menüü hind 90 €!

👉laua broneerimiseks palun helistage +372 648 0586 või kirjutage tere@tsunft.eu

Nb! Kehtib ka meie tavapärane a’la carte menüü.

 

Kui küsimusi, anna teada!

 

Heade soovidega,

Kristel Kula

Tsunft

56267679