ESA kutsub osalema ja vaatama 26.aprillil Trophée Masi Eesti Parim Sommeljee 2018 võistlustel.

Osaleda saavad kõik Eesti kodakondusega sommeljeesi ja veinihuvilisi .Võistlustele on tulemas ka külalisvõistlejad meie heade sõprade juurest. Võistlus toimub 26. aprillil Tallinnas- eelvoorud toimuvad ESA õppeklassis, avalik finaal restoranis Gloria.
Võistluste peakohtunik on A.S.I. asepresident Euroopas William Wouters, kes vastutab ka 2019. aastal toimuvate maailmameistrivõistluste korraldamise eest. Võistluste peaauhind kolmele parimale sommeljeele on kolmepäevane õppereis Masi Agricola mõisatesse Põhja-Itaalias. Lisaks muud auhinnad ja üllatused. Võistluste võitjal on au esindada Eestit  A.S.I. Contest of the Best Sommelier of the World 2019 võistlustel Belgias, Antwerpenis.
Võistleja avaldusi koos digitaalse fotoga ootame: info@sommeljee.ee, kuni 19.aprill 2018.

Võistluste reglement ja võistleja avaldus:

Eesti Sommeljeede Assotsiatsioon- võistluste reglement

ESA Trophée MASI Võistleja avaldus 2018

Publiku kogunemine alates 17.00, võistluste algus 17.30. Võistluste avalik finaal on kõigile soovijatele avatud ja tasuta.
Võistlustele järgneb meeleolukas 4-käiguline õhtusöök Masi veinimaja veinidega restoranis Gloria. Õhtusöögi orienteeruv algus on 20.30. Õhtusöögil osalemine on ESA liikmele, ESA toetaja esindajale, ESE õpilastele ja nende kaaslastele osavõtumaksuga 25 € osaleja kohta. Glorias jaguneb publik kahte saali, ning õhtusöögil osalemine tagab koha restoran Gloria peasaalis, vahetult lava ees.
Kohtade arv on limiteeritud, seega palume ennast, ning soovi korral oma kaaslast, registreerida publikuks ja/või õhtusöögiks järgneval lingil https://goo.gl/forms/EpDG2MBj78t5kNDS2
Palume teha ülekanne õhtusöögi osavõtumaksule Eesti Sommeljeede Assotsiatsioon arvelduskontole Swedbank’is, a/a EE652200221016186629. Makse selgitusse palun märkida Eesti Parim Sommeljee + osaleja(te) nimi.
Õhtu lõpeb meeleoluka peoga kokteilibaaris Butterfly Lounge, mis on avatud kõigile.

Eesti Parim Sommeljee 2018 võistluse peasponsor on  Masi Agricola.