Prike e-poes on sellel nädalal fookuses järgmised tooted ja pakkumised:

PARIMAD VEINID JÕULUTOITUDE KÕRVALE

Traditsiooniliste talvetoitude hooaeg on täies hoos ja toome sel puhul esile erinevate piirkondade veinid koos pühaderoaga, millele antud vein on parimaks saatjaks.

Prike e-poes pakkumine veinivalikule kuni 2.01.2021.

PRIKE E-POOD

Sealihapraad hapukapsaga

 

Kloster Eberbach Riesling Classic

Kuna tegemist on saksapärase roaga, soovitame kõrvale serveerida klassikalist Saksa Rieslingut. Toidu ja veini sobivuse tagab kapsa aromaatsus ja sealiha kergus. Saksa Rieslingute puhul peaks jälgima nende kuivusastet ning seega sobib just Classic stiilis vein, mis on poolkuiva ning poolmagusa piiril.

Hapukapsa happesus ja magusus toovad suurepäraselt esile veinis oleva puuviljasuse ning veinis olev särtsakas hape muudab kogu roa kergemaks.

PRIKE E-POOD
PRIKE E-POOD

Verivorstid pohlamoosiga

 

Ogier Cotes du Rhone Heritages

Veini vürtsikus ja samas tema kerge ning mahlane marjasus mängivad ilusti kokku verivorsti maitseomadustega, eelkõige just suitsususega, aga ka pohlamoosi värskusega.

Veise- ja lambaliha

Masseria Altemura Primitivo di Manduria

Veise- ja lambaliha valmistamise viis ning kasutatavad kastmed eeldavad veinist jõudu, komplekssust ja täidlust. Masseria Altemura Primitivo di Manduria veinis leidub seda kõike külluslikult ning rohkemgi veel! Vein on oma loomult üleküpsenud nootidega ja moosine, järelmaitse marjane ning tanniinid pehmed.

PRIKE E-POOD
PRIKE E-POOD

Lõhemari, kalaroad ja krevetid

 

Chateau Gassier Esprit Rosé

Traditsiooniline Provance’i piirkonna kuiv ja mineraalne rosé vein on olnud läbi aegade parimaks kaaslaseks nii mereandidele kui ka punasele ja valgele kalale. Vein on eelkõige oma loomult värske, mineraalne ning elegantne, mis on suurepäraseks kaaslaseks erinevatele eeloogadele ja mereandidele. Väga universaalne ning toidusõbralik vein.

Ahjukana ja hanepraad

Mascota Vineyards Unanime Chardonnay

Valge linnuliha armastab kaaslaseks puuviljaseid lisandeid ja kastmeid: ahjuköögivilju, pirni, rosinaid ning muud. Parim veinivalik on tammevaadi arendusega keskmise täidlusega Chardonnay, milles domineerivad eksootilised puuviljad ja täidlane ümar järelmaitse.

PRIKE E-POOD
PRIKE E-POOD

Pardiliha

Errazuriz Max Reserva Pinot Noir

Pardirinna krõbeda naha ja hõrgu linnuliha olemus soovib enda kõrvale värske marjasusega kergemat veini, mis sobib omakorda hästi lihale lisatava kirsikastmega. Veinis domineerib marjasus, tunda on veidi vürtsisust, ürdisust ning röstisust. Tanniinid on pehmed ja elegantsed.

Klassikaline ning hõrk kooslus!

Soovitame veini serveerida jahutatuna (15-17 C juures).

Tähelepanu! 
Tegemist on alkoholiga.

Alkohol võib kahjustada Teie tervist.

Kui jood, ära sõida f in
AS PRIKE

Peterburi tee 92g, 13816

Tallinn Estonia
www.prike.ee

Telefon: +37253050508

E-post: epood@prike.ee