august, 2018
Sündmuse detailid
Kutsume Teid Tartu Toidu-ja veinifestivali galaõhtusöögile restorani Polpo! Galaõhtusöögi valmistab restoranide Polpo ja Fii peakokk Ken Trahv koos meeskonnaga. Toitude juurde parimaid joogivalikuid aitab teha Bestwine sommeljee Juri Brattšik. 6-käiguline menüü: AMUSE-BOUCHE NUIKAPSAS Õunatartar kalamarjaga
Vaata rohkem
Sündmuse detailid
Kutsume Teid Tartu Toidu-ja veinifestivali galaõhtusöögile restorani Polpo!
Galaõhtusöögi valmistab restoranide Polpo ja Fii peakokk Ken Trahv koos meeskonnaga. Toitude juurde parimaid joogivalikuid aitab teha Bestwine sommeljee Juri Brattšik.
6-käiguline menüü:
AMUSE-BOUCHE
NUIKAPSAS
Õunatartar kalamarjaga vetikakastmes
RIIVITUD LIHA
Veiseliha hapukoore, suitsupeedi ning tüümianiga
VALGE SPARGEL
Küpsetatud spargel homaari bisque ja rohelise õliga
PORGANDI-GREIBI SORBEE
KLAARSÄGA
Kartuli, kukeseente, ürtide ja kalamarjakastmega
MUSTSÕSTAR
Mustsõstrakook mustsõstralehejäätise ja värskete mustsõstardega
6-käiguline menüü koos juurde sobitatud veinidega – 79 €,
koos käsitöö mahladega – 69 €
Info ja reserveeringud:
e-maili aadressil polpo@polpo.ee või telefonidel 730 5566 / 5309 5499
Broneering jõustub pärast ettemaksu tasumist.
https://www.facebook.com/events/144584113007909/
Aeg
(Reede) 19:00
Koht
Polpo restoran
Rüütli 9, Tartu