juuli, 2019
Sündmuse detailid
Terveks järgmiseks nädalaks muutub Maakri kvartal Tallinnas eriliselt magusaks kohaks. Ringirändav Dansukker Desserts&Bubbles Lounge seab ennast sisse šampanjabaaris L’Aventure. Eestis kõige ehedamalt prantsusepärane GMP Patisserie toob oma koogid Tartust Tallinnasse.
Vaata rohkem
Sündmuse detailid
Terveks järgmiseks nädalaks muutub Maakri kvartal Tallinnas eriliselt magusaks kohaks. Ringirändav Dansukker Desserts&Bubbles Lounge seab ennast sisse šampanjabaaris L’Aventure. Eestis kõige ehedamalt prantsusepärane GMP Patisserie toob oma koogid Tartust Tallinnasse. Need on nii head, et teeks ka prantslased kadedaks, sest ka seal ei saa niisuguseid tihti ja igal pool.
Nelja erineva koogi juurde pakub L’Aventure pokaaliga ja sõbraliku hinnaga nelja erinevat šampanjat (pokaali hinnad on kirjutatud pudelile).
Teeme tutvust. Astelpaju kook ja Champagne Nomine Renard Brut Rosé. Sidruni tart on astelpajutäidisega ning kaetud astelpaju – valge šokolaadi kreemiga. Šampanja on growers champagne, ehk omakasvatatud viinamarjadest tehtud kirsside ja punaste marjade aroomine elegantne ning sensuaalne jook.
Vegan kook ja Champagne Salmon. Datlite ja kakao krõbedikku katab passioni ning kookose- ja indiapähkli kreem. Salmoni šampanjamaja peetakse piirkonna Pinot Meunieri kasvatamise ning sellest šampanja valmistamise spetsialistiks. Jook ongi 100% Pinot Meunieri viinamarjadest.
Vaarika-pistaatsiakook ja Champagne Ployez-Jacquemart Extra Brut Rosé.
Mandlikreemi tart pistaatsiakreemi ja vaarikaga koos pika järelmaitse ja kena mulliga šampanjaga, mis on loodud nautimiseks koos marjadega või erinevate dessertidega. Muide, šampanjamajal on oma väike hotell ning selle külalistele pakutakse võimalust ise šampanjameistrina kätt proovida!
Soolakaramelli kook ja Champagne H. Goutorbe Cuvée Blanc de Blancs Brut Premier Cru.
Soolakaramelli-toorjuustukreemi, õunatäidise ja krõbedikuga kook koos väga võimsa ja sügava maitsega meearoomilise kreemja ning elegantse šampanjaga.
Mida valida? Kui olete üksi, siis minge L’Aventure’i kahel erineval päeval ning proovige kõiki. Kui leiate kaaslase siis saate omavahel kõike seda jagada ning ei jää ilma ühestki maitsest. Neljapäeval kell 19.00 on kohal ka Koit Uustalu GMP Patisseriest, siis saate teada, kui keeruline niisuguste kookide valmistamine on. Šampanjabaari pererahvas Inna Poljanskaja ootab teid esmaspäevast laupäevani.
Aeg
15 (Esmspäev) 14:00 - 21 (Pühapäev) 00:00
Koht
L'Aventure
Maakri 19