oktoober, 2023
26okt19:00Piper-Heidsieck õhtusöök restoranis Orangerie!19:00 Orangerie, Rotermanni 5
Sündmuse detailid
Ootame teid 26.oktoobril toimuvale Piper-Heidsiecki šampanjaõhtusöögile.
Vaata rohkem
Sündmuse detailid
Ootame teid 26.oktoobril toimuvale Piper-Heidsiecki šampanjaõhtusöögile.
Piper-Heidsiecki veinimaja asutas 1785. aastal Florens-Louis Heidsieck. Punase etiketiga Piper-Heidsieck on maailma üks tuntumatest ja hinnatumatest šampanja kaubamärkidest.
26.oktoobril tuleb Orangeriesse kohale väga värvikas ja kogenud Piper-Heidsiecki šampanjamaja saadik Dominique Cima-Sander.
Õhtusöögimenüü eest hoolitsevad Vladislav Djatšuk koos Orangerie peakoka Nikoli ja Orangerie tiimiga.
MENÜÜ:
PIPER HEIDSIECK CUVEE BRUT
Black Truffle arancini / Andre Farmhouse Excellent VO cheese béchamel
Musta trühvli arancini / Andre farmi Excellent VO juust
__
Black Truffle arancini / Andre Farmhouse Excellent VO cheese béchamel
Musta trühvli arancini / Andre farmi Excellent VO juust
__
PIPER HEIDSIECK ESSENTIEL BLANC de BLANCS
Seabass Ceviche / grapefruit / green olive / wasabi mayo
Meriahvena ceviche / greip / roheline oliiv / wasabimajo
__
Seabass Ceviche / grapefruit / green olive / wasabi mayo
Meriahvena ceviche / greip / roheline oliiv / wasabimajo
__
PIPER HEIDSIECK ESSENTIEL
Lobster ravioli / tomato – raspberry concassé / bisque
Homaari raviool / tomati – vaarika concassé / bisque
__
Lobster ravioli / tomato – raspberry concassé / bisque
Homaari raviool / tomati – vaarika concassé / bisque
__
PIPER HEIDSIECK ROSE
Poached Organic Trout from Pähkla farm / shallot – courgette tartalette / blood orange beurre blanc
Pošeeritud Pähkla maheforell / šallottsibula – suvikõrvitsa tartlet / veriapelsini beurre blanc
__
Poached Organic Trout from Pähkla farm / shallot – courgette tartalette / blood orange beurre blanc
Pošeeritud Pähkla maheforell / šallottsibula – suvikõrvitsa tartlet / veriapelsini beurre blanc
__
PIPER HEIDSIECK BRUT VINTAGE 2014
Glazed Veal Tongue / yellow plum sauté / roasted baby carrots / au jus
Glasuuritud veisekeel / kollase ploomi sauté / röstitud beebiporgand / au jus
__
Glazed Veal Tongue / yellow plum sauté / roasted baby carrots / au jus
Glasuuritud veisekeel / kollase ploomi sauté / röstitud beebiporgand / au jus
__
PIPER HEIDSIECK SUBLIME DEMI SEC
Pineapple confi / almond praline / Bourbon sabayon and Rum ice-cream
Ananassikonfii / mandlipralinee / burboonisabayon / rummijäätis
__
Pineapple confi / almond praline / Bourbon sabayon and Rum ice-cream
Ananassikonfii / mandlipralinee / burboonisabayon / rummijäätis
__
Espresso
Vesi / Water
______________________________________
Vesi / Water
______________________________________
Toimumiskoht: Orangerie, Rotermanni 5
Aeg: 26.oktoober 18:30 kogunemine ja 19:00 õhtusöögi algus
Hind: 130€ külalise kohta
Aeg: 26.oktoober 18:30 kogunemine ja 19:00 õhtusöögi algus
Hind: 130€ külalise kohta
Koha õhtusöögile tagab ülekanne Orange House OÜ arveldusarvele EE827700771007518031 selgitusse märkida külalise nimi/nimed.
PS. kui on seltskond/sõpruskond, kes soovivad koos istuda, kuid tasuvad eraldi, palume sellest eraldi teada anda info@orangerie.ee
Aeg
(Neljapäev) 19:00
Koht
Orangerie
Rotermanni 5