veebruar, 2020
Sündmuse detailid
18. veebruaril toimub järjekorras teine NADA by Fotografiska õhtusöök. Sel korral kokkame "neljal käel" koos erikülalise Albert Franch Sunyeriga restoranist Nolla (Helsingi). Peale bioloogia õpinguid asus Albert Franch Sunyer köögipoolele teadmisi ammutama
Vaata rohkem
Sündmuse detailid
18. veebruaril toimub järjekorras teine NADA by Fotografiska õhtusöök. Sel korral kokkame “neljal käel” koos erikülalise
Albert Franch Sunyeriga restoranist Nolla (Helsingi).
Peale bioloogia õpinguid asus Albert Franch Sunyer köögipoolele teadmisi ammutama Michelini tärnidega pärjatud Barcelona restoranidesse Angle ja Abac. Albert leidis oma käekirja töötades kondiitrina ja tema vispel pole kunagi käehaardest kaugemal. Tema kogemus varieerub tuntud hotellidest kuni Helsingi restoranide Chez Dominique, Olo ja Grönini. 2017. aastast on ta üks restoran Nolla kaasasutajatest, mis oli ühtlasi üks esimesi Skandinaavia zero-waste restorane.
Rohkem infot ja reserveerimine: https://www.fotografiska.com/tallinn/nada_by_fotografiska/
Aeg
(Teisipäev) 19:00 - 23:00
Koht
Fotografiska
Telliskivi 60 A-8