Mullitav veiniõhtusöök
23.02 kell 19.00
Restoran Dominic
Veine esitleb Juri Brattšik
MENÜÜ
Siig ja pirn
Crémant d`Alsace Brut 2019 Magnum, Gustave Lorentz,
Alsace AOC, Prantsusmaa
Kammkarbi carpaccio, rukola, ürdiõli ja roheline õun
Blanquette de Limoux 2018 Brut Nature “M” Le Mauzac 3.0
Antech, Limoux AOP, Prantsusmaa
Tuunikala, jõhvikas, vaarikas ja marineeritud punane sibul
Rotari Cuvée “28” Brut Rosé Metodo Classico DOC, Trento, Itaalia
Vutt ja hapukapsa kevadrull
Segura Viudas Brut Reserva Heredad, Cava D.O, Hispaania
Pardi foie gras, briošš ja murakamoos
Reichsgraf von Kesselstatt Scharzhofberger Riesling Brut 2017
Sekt b.A, Mosel, Saksamaa
Kohv / Coffee
5-käigulise õhtusöögi maksumus koos sobitatud veinidega 94 € / külaline
Bestwine klubikliendile ja tema ühele kaaslasele 89 € / külaline
(kasutades broneerides märksõna “Bestwine”)
|