september, 2018
Sündmuse detailid
Pavel juhatab ühtaegu kahe restorani vägesid, seda nii restoranis DOM kui ka Bordoos. Selle aasta Eesti esindaja kokkade olümpial ehk Bocuse d’Or-il oli Pavel Gurjanov. Palju aastaid tagasi tahtis Pavel juristiks saada
Vaata rohkem
Sündmuse detailid
Pavel juhatab ühtaegu kahe restorani vägesid, seda nii restoranis DOM kui ka Bordoos.
Selle aasta Eesti esindaja kokkade olümpial ehk Bocuse d’Or-il oli Pavel Gurjanov.
Palju aastaid tagasi tahtis Pavel juristiks saada aga juhus viis ta hoopis kokandust õppima. Lisaks töökogemusele Eesti restoranides, on Pavel käinud end täiendamas ka erinevates restoranides nii Euroopas, Venemaal kui ka Ameerikas.
Menüü:
„Tursk”
Tursamaks, roheline sibul, brioche, salat
Talumuna „Benedict”
Pošeeritud muna, juustu kaste, lutserni idu, suhkruhernes, krõbe peekon.
„Metsamehe lõuna”
Metsaseene supp.
„Steik”
Veisefilee, maapirnipüree, sibul, lihaleem
„Pralinee metsas”
Pähkli-halvaakreem, šokolaadi oksad, marjad
Hind ühele huvilisele: 59 eurot.
Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest.
Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.
Koha koolitusele tagab meie kodulehe (www.toiduakadeemia.ee) kaudu ostetud pääse.
Aeg
(Teisipäev) 17:45 - 22:00
Koht
Toiduakadeemia
Lootsi 8