mai, 2018
11mai19:0022:00Diner au Cognac restoranis Juur19:00 - 22:00 Restoran Juur, Valukoja 10
Sündmuse detailid
Omavahel saavad kokku imelised maitsed! Jean Luc Hubert on esimene oma põlvkonnas, kes alustas biodünaamilse veini tootmist Bordeaux piirkonnas. Õhtusöögil toob ta lauale parima valiku oma veinidest. Kaido Laanet Brand Ambassador Family
Vaata rohkem
Sündmuse detailid
Omavahel saavad kokku imelised maitsed!
Jean Luc Hubert on esimene oma põlvkonnas, kes alustas biodünaamilse veini tootmist Bordeaux piirkonnas. Õhtusöögil toob ta lauale parima valiku oma veinidest.
Kaido Laanet Brand Ambassador Family Trijol Distillerys tegutseb Prantsusmaal Cognaci maakonnas eksklusiivses ja pikkade traditsioonidega konjakitootmise valdkonnas.
Kaido Metsa, Restoran JUUR peakokk, on kokku pannud maitsed Eesti metsast, põllult ja veest , mis harmoneeruvad pakutavate jookidega.
Menüü: https://bit.ly/2H8Qm8t
Piletid: https://bit.ly/2HF4lGO
Aeg
(Reede) 19:00 - 22:00
Koht
Restoran Juur
Valukoja 10