Kokku laekus sel aastal Kalev Keskküla nimelisele auhinnale kandideerimaks 37 artiklit, mis on esitatud avaldamise järjekorras. Kõik artiklite pealkirjades sisalduvad lingid avanevad artiklite lugemiseks.

Võitjate avalikustamine ja autasustamine toimus 22. oktoobril Time to Wine vinoteegis.

 

  1. Armeenia veinide uus tulemine, Ülle Valdre, Vine 14.11.2016
  2. Kes otsustab veinipudeli sisu ja hinna üle? Igor Sööt, Edasi 29.08.2018
  3. Barokne veininädal garneeringutega, Kalle Müller, KÖÖK #16 2_2017
  4. Šampanjast, millega Tartus rahulepingu sõlmimist tähistati, Kristel Voltenberg, Mulligalerii
  5. Millise joogiga tõsta toost Eesti terviseks? Kadri Kroon, Edasi 17.08.18
  6. Millega täita klaasid vabariigi juubelil, Arne Pajula, Vine
  7. Parim õppimise viis on võistlused, Ketri Leis, Edasi 11.07.17
  8. Lõhnab nagu naabrinaise kaminatuli- metafoor, veinikirjeldaja asendamatu abiline, KÖÖK #19 1_2018
  9. Veinimärkmed läbi aegade- vaimukast värsireast puuviljasalatini, Kristina Remmel, KÖÖK #16 2_2017
  10. Naudime suve prantsuse veinidega. 4-osaline sari, Igor Sööt, Edasi
    1. Esimene osa – isutekitajad, 25.07.2017
    2. Teine osa – salatid, mereannid, kala, sushi, supid, 27.07.2017
    3. Kolmas osa – pasta, riis, grillitud kala, mereannid, sealiha, 30.07.2017
    4. Neljas osa – veinide serveerimine, 1.08.2017
  11. Nederburgi esimene naissoost keldrimeister Andrea Freeborough, Ene Ojaveski, KÖÖK #17 3_2017
  12. Bling, Kalle Müller, KÖÖK #14 4_2016
  13. Uus veinimaailma James Bond, Kadri Kroon, Edasi 29.05.17
  14. Küsite minult, milliseid veine ma armastan? Küsige minult parem, milliseid naisi ma armastan, Kristel Voltenberg, Mulligalerii
  15. Søren Ledet- kokk, kellest sai sommeljee, Ene Ojaveski, KÖÖK #13 3_2016
  16. Kristjan Peäske- kirglik töömees, Ene Ojaveski, KÖÖK #18 4_2017
  17. Chardonnay & Riesling on “out”, Rousanne & Encruzado on “in”, Igor Sööt, Edasi 24.10.17
  18. Seda kassid ostaksid ehk mida joob veinielamuse saamiseks veinifriik? Kadri Kroon, Edasi 12.04.18
  19. Popid trendid veinimaailmas, Igor Sööt, Edasi 18.07.18
  20. Elu on kabaree…, Ene Kaasik, KÖÖK #14 4_2016
  21. Vladislav Djatšuk: „Mon Repos- see ongi minu puhkus”, Ene Kaasik, KÖÖK #15 1_2017
  22. Kaks peakokka. Martti ja Joonas Koppel. Isa ja poeg, Ene Kaasik, KÖÖK #17 3_2017
  23. Tagasi juurte juurde…, Ene Kaasik, KÖÖK# 13 3_2016
  24. Allar Oeselg- klassika on kindla peale minek, Ene Kaasik, KÖÖK #16 2_2017
  25. Kaks saarlast Tallinna parimas köögis, Ene Kaasik, KÖÖK #18 4_2017
  26. Vaade tammevaati, Arne Pajula, Vine
  27. Terroir- kõik, mida oled eales tahtnud teada terroir’ist, Igor Sööt, Vine 3.06.2017
  28. Vana Maailma veinimeistrid- kas lähituleviku kliimapagulased? Igor Sööt, KÖÖK #16 2_2017
  29. Kuidas minust sai teefarmer Gruusias, Hannes Saarpuu, Edasi 6.05.18
  30. Trapistide õlu ja Chimay, Ene Ojaveski, KÖÖK #18 4_2017
  31. Tiina Tauraite viina lugu. Pipraviina…, Ene Kaasik, KÖÖK #13 3_2016
  32. Alkohol ei lahenda mitte kunagi mitte ühtegi probleemi, Elvis Liivamägi, Edasi 6.01.18
  33. Veini mõju tervisele Prantsuse paradoksi valguses, Toomas Toomsoo, Vine 27.08.2018
  34. Mis on väärt vein? Kristjan Ots, Vine
  35. Suvine vahuveini ABC, Igor Sööt, Edasi 31.05.18
  36. Veneetsia ja subliimsed joogid, Kadri Kroon, Edasi 7.11.17
  37. Klarett on naps poiste jaoks, portvein meeste jaoks, kuid see, kes tahab saada kangelaseks, peab jooma brändit, Kristel Voltenberg, Mulligalerii