Kajakas Pizza – armastab ja väärtustab seda, mida teeb, et luua parim Pitsa, mis sisaldab kõige värskemaid ja enamasti orgaanilisi koostisosi.

Pitsa tainas on valmistatud Itaalia jahust, mille on heaks kiitnud «Associazione Vera Pizza Napoletana». Igapäevasel värske tomatipõhja valmistamiseks kasutatakse orgaanilisi tomateid. Samuti on kasutusel vaid Napolist pärit kvaliteetseim mozzarella. Iga pitsat küpsetatakse 450-500 kraadi juures käsitsi ehitatud puuküttega ahjus, et luua see suitsune maitse.

Kajakas Köök –

kasutatakse ainult neid tooteid, mis neile reaalselt meeldivad ja selles osas ei tehta kunagi kompromisse. Pole midagi raskemat kui lihtsa roa ideaalne valmistamine. Alles siis, kui proovite midagi ideaalselt teha, mõistate, kui raske see tegelikult on. Suurepärased asjad võivad aga juhtuda, kui asja tehakse kirega.

KAJAKAS PIZZA MENU

 

Kajakas WineRoom-

kõik veinid valib ja impordib Kajakas ise. Veinikaart koosneb enamasti orgaanilistest ja keskkonnasõbralikest veinidest, mis sobivad igale maitsele ja igale sündmusele. Suurepärane õhkkond ja hea ”vibe” julgustavad külalisi end vabalt tundma ja nautima.

 

KAJAKAS WINE LIST