Ilmunud on ASI ajakirja 14. number, mis keskendub seekord jätkusuutlikkusele.

Selles numbris uuritakse põhjalikult sommeljeede rolli keskkonnateadlikkuse edendamisel veinimaailmas.

Väljaannet külalistoimetas Michelle Bouffard projektist Tasting Climate Change ja selles löid kaasa ka  tuntud veiniekspertidid nagu Jancis Robinson, Pascaline Lepeltier ja Alice Feiring. Nad sukelduvad veinimaailma jätkusuutlikkuse keerukustesse, pakkudes väärtuslikke teadmisi ja mõtisklusi selle üle, kuidas me kõik saame panustada tervema planeedi heaks.

Lisaks keskendutakse ajakirjas pakendimaterjalidele, mis on kasutusel veinimaailmas. Intervjuud korgi-, klaasi- ja alternatiivsete pakenditööstuste liidritega uurivad nende materjalide tulevikku jätkusuutlikkuse kontekstis, esitades olulisi küsimusi ja kutsudes üles tööstust oma keskkonnamõju ümber hindama.

Nagu ASI president William Wouters oma tervituskirjas rõhutab: “Jätkusuutlikkus on see, mida jätkusuutlikkus teeb.”

ASI kutsub lugejaid ühinema teel rohelisema tuleviku poole, varustatuna inspireerivate lugude ja ekspertide nõuannetega.

 

LOE AJAKIRJA