Olen lõpetanud sommeljeede erakooli kaks korda, aastatel 2002 ja 2007. Oman laia kogemustepagasit toitlustusmaailmas, olen töötanud sommeljee/ kelnerina ja juhtinud erinevaid restorane. Tänasel päeval olen Tervis Spaa grupi toitlustusjuht ja Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni juhatuse liige.

Olen aastate jooksul osalenud nii kohalikel kui rahvusvahelistel sommeljeede meistrivõistlustel võistlejana ja hiljem ka žüriiliikmena. Alates 2011. aastast õpetan veinihuvilisi ja tulevasi sommeljeesid Eesti Sommeljeede Erakoolis.

Minu kireks on toit ja joogid. Sellest tulenevalt pakun koolitusi nii veinide, joogi ja toidu kokkusobitamise kui ka muude alkohoolsete jookide teemadel. Hea meelega teen koolitusi ka väljaspool Tallinnat erineval tasemel huvilistele.

 

Minu kontakt:

Mob.+37256603020

aivar.vipper@gmail.com