Uus podcast “A Sommelier’s Insight”, mis on loodud ASI (Association de la Sommellerie Internationale) ja ASI ajakirja poolt, avab veinimaailma, teeninduse ja muude jookide saladused. Selles podcastis jagavad maailma juhtivad sommeljeed ja tunnustatud külalised oma lugu, asjatundlikkust ja kirge, pakkudes kuulajatele haruldast sissevaadet sommeljeekunsti ja külalislahkuse tagamaadesse.

Rännatakse koos viinamarjaistandustesse, maailma parimate restoranide köögipoole telgitagustesse ja ajalugu täis veinikeldritesse! “A Sommelier’s Insight” keskendub mitte ainult veinidele, vaid ka lugudele, mis peituvad siltide taga, maitse arengule ning külalislahkuse kunstile ja teadusele. See podcast on suurepärane allikas nii kogenud professionaalidele kui ka veinimaailmast huvitatud algajatele, rikastades kuulajate teadmisi ja sütitades kirge sommeljeekunsti vastu.

Esimeses episoodis on külaliseks Marc Almertiga, kes on 2019. aasta ASI parim sommeljee maailmas.

Marc Almert alustas oma teekonda veinimaailma küsimusega: “Miks mõned veinid maitsevad paremini kui teised?” Tema uudishimu viis ta sommeljee ametini, kus ta pühendus veinide keerukuse uurimisele ja kogemuste omandamisele. Marc jagab oma arusaamu sellest, mis teeb veini tõeliselt heaks ja kuidas on peene veini tajumine aja jooksul muutunud.

Kuula esimest episoodi siit: A Sommelier’s Insight