11mai19:0022:00Diner au Cognac restoranis Juur
Omavahel saavad kokku imelised maitsed! Jean Luc Hubert on esimene oma põlvkonnas, kes alustas biodünaamilse veini tootmist Bordeaux piirkonnas. Õhtusöögil toob ta lauale parima valiku oma veinidest. Kaido Laanet Brand Ambassador Family
Omavahel saavad kokku imelised maitsed!
Jean Luc Hubert on esimene oma põlvkonnas, kes alustas biodünaamilse veini tootmist Bordeaux piirkonnas. Õhtusöögil toob ta lauale parima valiku oma veinidest.
Kaido Laanet Brand Ambassador Family Trijol Distillerys tegutseb Prantsusmaal Cognaci maakonnas eksklusiivses ja pikkade traditsioonidega konjakitootmise valdkonnas.
Kaido Metsa, Restoran JUUR peakokk, on kokku pannud maitsed Eesti metsast, põllult ja veest , mis harmoneeruvad pakutavate jookidega.
Menüü: https://bit.ly/2H8Qm8t
Piletid: https://bit.ly/2HF4lGO
Vaata rohkem
11. mai 2018 19:00 - 22:00(GMT+03:00)
Restoran Juur
Valukoja 10
Kasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.