Suvi on nautimiseks!

Suvi on aeg, kus õige eestlane toob juba esimeste soojade ilmadega grilli õue hõõguma ning hobikokkade osavate käte abil valmivad suve jooksul lugematud meisterkoka tunnustuse väärilised šedöövrid. Olgu laud kaetud oma perele või sõpradele, õige grillimeister kvaliteedis järeleandmisi ei tee ning vanade klassikute ning uute retseptide katsetuste kõrvale valitakse enamasti ka mõni väärt vein. Juba kolmandat suve rõõmustab Bottlescouts oma kliente veinikollektsioonidega, mis on valitud kokku sobima erinevate grillil valminud roogadega, olgu selleks siis veiseliha pihv, kala ja mereannid või hoopis linnuliha.

 

 

VALIK GRILLIVEINE

 

 

Grilled Beef
​​​​​​​6-pack

I​​​meline kollektsioon kuuest erinevast rikkaliku maitse, sügava värvi ja vürtsika täidlusega punasest veinist. Grilliveinid ei saa siit enam paremas minna! Naudi neid veine, kui söegrillil on tume liha ja lisandiks magusad, mahlased köögiviljad.

 

Telli siit

 

 

 

Grilled Seafood
​​​​​​​ 6-pack

  Värsked mereannid on suviste hõrkude veinidega koos nautides vastupandamatult head. Nende kõrvale oleme valinud värsked, puhtalt puuviljased ja aromaatsed veinid, mis sobivad suurepäraselt suviseks nautimiseks.

 

Telli siit

 

 

 

Grilled Chicken
​​​​​​​6-pack

Grillikana on vaieldamatult üks suvise grillipeo hitt, mis sobib nii suurtele kui väikestele gurmaanidele.
Sellise suvise delikatessi juurde sobib kas nõtke puuviljane, siidine ja värske kerge punane vein, rikkalikult puuviljane valge vein või mahlaselt marjane rosé.

 

 

Veinivalikusse lisandusid uued
​​​​​​​hinnatud klassikud

 

 

Le Beaujolais 2021, Marcel Lapierre

Veinimaja uus cuvée on toodetud Morgoni Cru piirkonnas nooremate viinapuude viinamarjadest. Biodünaamiliselt toodetud värske, elegantne, sametine, küpse kirsi nüanssidega Gamay vein, mis on lihtsalt nauditav, kuid samas tõeliselt kvaliteetne ja kaunis. Hea valik pardiliha või soolaste külmade lihasuupistete kõrvale.

 

90/100p James Suckling

 

Telli siit

 

 

 

Chablis Domaine des Malandes 2021

Klassikaline rohekaskollase noorusliku värviga chablis, mille aroom on värske ja puuviljane: roheline õun, laim, valged õied ja austrikarpi meenutav merelisus. Maitselt on vein kuiv, keskmise täidlusega, värskendavalt happeline ning mineraalsus kannab pikka järelmaitset. Suurepärane valik karpide, heleda kala ja austrite kõrvale.

Telli siit

 

 

 

Joel Gott Oregon Pinot Noir 2019

Imeilus, aromaatne Pinot Noir Oregonist Willamette’i orust. Aroomis on tunda granaatõuna, vaarikat, maasikat ja sandlipuud. Maitse on keskmise kehaga ja domineerivad punased marjad – jõhvikad, pohlad ja vaarikad ning tunda on veidi vaniljet. Pikas järelmaitses on mõnus vürtsikus. Sobib hästi nautimiseks koos pardirinnaga või teiste linnu- ja liharoogade kõrvale.

 

Telli siit

 

 

 

Candialle Chianti Classico Riserva  2016

Candialle imeline, kaua laagerdunud Riserva, 100% Sangiovese. Naha, küpse kirsi, ploomi, balsamico ja piparmündi ürtide aroomid. Maitse on arenenud, mitmemõõtmeline, vürtsikas ja meedlivalt siidine. Vein on ideaalne kohe joomiseks. Suurepärane vein juustude, seenerisoto või küüslaugu ja tüümianiga maitsestatud lambaliha kotlettide kõrvale..

91/100p Vinous

 

Telli siit

 

 

Rieslingud igale maitsele

 

Willm Alsace Riesling Réserve

Prantsusmaa Alsace`i põhjaosas Barri küla lähistel asuva Willmi veinimaja klassikaline, kuiv, puuviljane, meeldivalt aromaatne riesling. Sobib suurepäraselt aasiapäraste vürtsikate roogade ning rammusate lõhe- ja kanaroogade kõrvale. Usaldusväärne universaalne valge vein.

 

Telli siit

 

 

 

Pfaffl Riesling PUR 2022

Värske, puhtapiiriline ja lopsakalt puuviljane Riesling Kirde-Austriast, Viinist põhja pool asuvast Weinvierteli piirkonnast. Stiililt on see Riesling mõõdukalt happeline, fookuses on mahlane puuviljasus. Suurepärane valik näietks suitsukala või vürtsikate Kagu-Aasia hõrgutised, nagu roheline karri, kõrvale.

 

Telli siit

 

 

 

Riesling Grand Cru Wiebelsberg 2020, Boeckel

Muljetavaldav, mineraalselt värske, aromaatne ja nõtke Grand Cru Riesling tuleb Alsace’i Andlau külast põhja poolt.  Vein on kuiv, kuid selles on puuviljasuse rõhutamiseks 5 g/l jääksuhkrut. See tippvein on ideaalne valik rammusatele kalaroogadele kõrvale, näiteks praetud koha valge veini kastmes.

95+/100p Wine Advocate

 

Telli siit

 

 

Esita saabuvate pühade
​​​​​​​veinitellimus aegsasti!

Veebipoest saad oma lemmikveinid tellida mugavalt koju, kontorisse või suvilasse. Kuigi tarned on kiired, siis tasub pühadenädalaks plaanitud tellimused väikese ajalise puhvriga esitada. Hiljemalt 19.06 esitatud tellimused jõuavad sinuni veel enne pühi. Kui oled mõnes kaugemas Eesti paigas oma tellimust vastu võtmas, siis jäta kindlasti ka kullerile juhised, kuidas ta sind üles leiab.

Soovime kõigile meeleolukat suve algust ning võrratuid veininaudinguid!

Bottlescoutsi tiim

 

 

BOTTLESCOUTS -WE SCOUT -YOU TASTE THE DIFFERENCE

Bottlescouts OÜ

Mere pst 8, 10111 Tallinn

www.bottlescouts.ee