Bundaberg Lemon Brew limonaad- Valmistatud Eureka sidrunitest, mis on Ôhukese koorega, neil on vÀhe seemneid, viljad on suured, mahlased ja happelised.
Aroom on vĂ€rske, elegantne, puuviljane, milles on tunda virsikut, aprikoosi, troopilisi puuvilju, tsitruselisi, mandlit jaÂ ĂŒrte.
Maitse on vÀrske, puuviljane, keskmise tÀidlusega. Maitses domineerivad troopilised- ja valged luuviljalised puuviljad, nagu valge virsik ja aprikoos.
Alberto Nani prosecco on orgaaniline vahuvein Glera viinamarjasordist, mille kasvatamisel ei ole kasutatud petsitsiide, insektsiide ega herbitsiide. Aroomis on tunda valgeid lilli, kĂŒpseid pirne, sidrunit, aprikoosi ja kerget mesisust. Maitse on vĂ€rske, puuviljane, heas tasakaalus tsitruselise happesuse ja kergelt kreemise jĂ€relmaitsega.
Aroomis kerkivad esile heledad luuviljad, roheline Ôun ja tsitrus, lisandub Ôrn lilleline noot. Maitse on vÀrske ja jÔuline, kerge puuviljasus heas tasakaalus sÀrtsaka happesusega.
Viinamarjad korjatakse valitud viinamarjaistandustest Tullum Valley ja San JuanŽi piirkonnast. Marjad korjatakse kÀsitsi. Aroomis tulevad esile puuviljased ja tsitruselised noodid. Maitse on puuviljane, heas tasakaalus happesuse ja mineraalse jÀrelmaitsega.
Aroomis on tunda kĂŒpseid musti- ja punaseid marju, musta kirssi, vaarikaid, punast sĂ”start, vĂŒrtse ja musta pipart.
Maitses on pehmed marjatanniinid, keskmise tĂ€idlusega, kĂŒpsed mustad marjad, must ploom, must kirss, aroonia, mustsĂ”star, ĂŒrdine, kergelt vĂŒrtsine, jĂ€relmaitse on keskmise pikkusega.
Viinamarjad korjatakse valitud viinamarjaistandustest Mendoza piirkonnas, mis asuvad 750 – 1100 m ĂŒle merepinna. Veini laagerdatakse 12 kuud Prantsuse ja Ameerika tammevaatides.
Aroomis tulevad esile kĂŒpsed tumedad marjad ja vĂŒrtsid. Maitse on pehme, heas tasakaalus pika tanniinse jĂ€relmaitsega.
Valmistatud 100% agaavist, mis pÀrinevad Los Altos de Jalisco ja Tequila piirkondadest. Rooster Rojo Blanco maitseb pehmemalt tÀnu filtreerimisprotsessile, mille kÀigus puhas vesi filtreeritakse lÀbi hÔbefiltri.
Aroom on vÀrske ja tsitruseline.
Maitses Ă”rn magusus, millele jĂ€rgneb piprane vĂŒrtsikus.
Nimetus âRokuâ tĂ€hendab jaapani keeles number kuut, mis viitab kuuele kohalikule taimele, mida on lisatud traditsioonilisele dĆŸinni retseptile.
VÀrske ja siidise tekstuuriga, esile kerkivad kadakamari ja tsitruskoor, millele lisanduvad kirsiÔied ja roheline tee, jÀrelmaitses piprased noodid.
Ălled on pruulitud traditsioonilisel meetodil- kasutatud on avatud fermentatsiooni ja teistkordset fermentatsiooni pudelis. Tooted on filtreerimata ja pastoriseerimata- nii naturaalsed kui vĂ€hegi olla saavad.
Aroomis tulevad esile leivased, karamellised teraviljalÔhnad. Humalatest kerge tsitrus ja floraalsus. Maitse on karge, leivased, linnaselised maitsed, kerge mesisus. Pikk leivane jÀrelmaitse.