Traditsioonilisel ehk šampanjameetodil valmistatud vahuveinide loomine on ühtaegu teadus, kunst ja isegi müsteerium. Ühe šampanja valmistamiseks seab veinimeister harmooniliselt kõlama teinekord lausa mitukümmend erinevad baasveini justnagu helilooja muusikateost komponeerides. Tulemust tuleb aga oodata mitu aastat. Mismoodi mull veini sisse saab, mis vahe on šampanjal, caval ja cremant’l ning palju muud põnevat räägib vahuveiniõhtul meie sommeljee Kaidi Kerdt. Teooriat täiendab mõistagi praktiline osa.
Aeg ja koht: reedel, 11. oktoobril kell 18:00, Veinisõbra koolitusruumis (Kalasadama 2).
Info ja kohtade broneerimine: info@veinisober.ee. Osalejate arv on piiratud, koha kinnitab ettemaks selgitusega “Vahuveiniõhtu” summas 25 eur/külaline Wine Consult OÜ kontole EE422200221053097483. |