registreerimine restoranidele jaanuari lõpuni, avalöök 21. märtsil
Viiendat aastat järjest tähistavad enam kui 5000 peakokka viielt kontinendilt prantsuse gurmeepäeva. Sel korral saab üritus avalöögi 21. märtsil 2019 ja restoranid võivad soovi korral pikendada GoodFrance logoga menüü pakkumist veel nädal aega.
Pakutaval õhtusöögil tõstetakse esile prantsuse köögi eripära koos uuendusliku meelelaadiga, jäädes samas truuks sellistele traditsioonilistele väärtustele nagu jagamisrõõm ja austus hea toidu vastu. Selle aasta Good France tõstab esile Provance’i köögi eripära.
Üritusel osalemiseks registreerige oma menüü jaanuari lõpuni:
prantsuse keeles : http://restaurateurs.goodfrance.com/fr/user/register
inglise keeles : http://restaurateurs.goodfrance.com/en/user/register
Teie menüüd hindab rahvusvaheline peakokkade žürii. Heakskiitmise korral saate lisada menüüle GoodFrance’i logo. See tõendab, et teie menüü on heaks kiidetud parimate Prantsuse peakokkade poolt ning sisaldab võimalikult vähe rasva, suhkrut ja soola, on samas keskkonnasõbralik ning rõhutab köögiviljade osatähtsust.
Menüüd peavad sisaldama prantsuse kokakunstist inspireeritud retsepte.
Pakutav menüü peaks olema alljärgnev :
• aperitiiv suupistetega*
• eelroog
• üks või kaks põhirooga
• juustuvalik
• magustoit
• prantsuse veinid ja šampanja
(* ei ole kohustuslik)
Prantsuse Suursaatkond Eestis toetab teie initsiatiivi võimaluste piires, eriti kui vajate abi ürituse reklaamimisel või menüüde prantsuse keelde tõlkimisel. Võtke meiega ühendust: 6 16 16 16 või info@ambafrance-ee.org
Täpsem info kodulehel : Goût de France / Good France