Frank Cornelissen on üks tuntumaid naturaalsete veinide tootjaid, kelle põhimõte on toota parimat ja maitsvaimat veini “süüvabalt” – naturaalselt, biodünaamiliselt ja looduse loomingusse võimalikult vähe sekkudes.
Tema veinimaja lipulaeva “Magma” Nerello Mascalese marjad kasvavad 910m kõrgusel Etna nõlval 300-400 aasta vanusel vulkaanilisel pinnasel.
Frank Cornelissen is one of the most famous natural wine producers, whose mission is to produce the best and tastiest wines “guilt free”. He uses natural, biodynamic methods and tries not to intervene with nature’s work. His “Grand Vin” Magma grapes are grown at 910 altitude on the slopes of Mount Etna, on 300-400 year old volcanic soil.
“I like things in the natural way, and don’t want to feel guilty when I drink something. I like things clean, healthy and tasty.”
Meelepärase veini kõrvale alati paslik valida õigeid suupisteid. Haara piknikule kaasa Time to Wine suupistevalik ja sobiv vein
Vaata lisa ja telli endale meelepärased veini SIIT
Nüüd saate mugavalt tellida Time to Wine’i veine läbi Bolt Food rakenduse