Pese spinatilehed ja nõruta hoolega. Trimmi rohelised oad, keeda soolaga maitsestatud vees 4-5 minutit, siis “ehmata” külma vee all ja nõruta. Keeda varajased kartulid, koori ja lõika väiksemateks tükkideks. Kui kasuad sparglit, siis keeda ka neid 3-5 minutit, jahuta ja nõruta. Keeda vutimune 2-3 minutit, siis jahuta külma vee all. Koori ettevaatlikult ning lõika munad pikuti pooleks. Murra suitsulõhe tükkideks.
Aseta suurele salativaagnale spinatilehed, siis laota peale kartuliviilud, lõhetükid, keedetud oad ja vutimunad.
Sega kausis jogurt, sidrunimahl, õli, karri, küüslauk, sool, pipar ja hakitud sibulapealsed.
Lõika kanaliha ampsusuurusteks tükkideks või piklikeks ribadeks. Tõsta lihatükid marinaadi ja sega hoolega, nii et fileetükid oleksid üleni kaetud. Lase kanafileedel vähemalt paar tundi marinaadis maitsestuda (soovitatavalt terve öö).
Pane marineeritud kanaliha šašlõkivarraste otsa. Grilli kuumadel sütel mõlemalt poolt 8-10 minutit.
Eeltööd: Sul on vaja vaid ribiplaate, nii et turult ostetud paksult ribitükilt lõika ära kamar ja esimene pekikiht – 1,5-2 cm jagu liha ribide kohale. Kui küpsetad ribisid ahjus, siis lõika ribid lahti. (Süte kohal grillimiseks on kergem ribiplaat terveks jätta ja peale küpsetamist lahti lõigata).
Sega marinaadiained omavahel. Lisa lahtilõigatud ribid, pööra neid marinaadis ja lase 3-24 tundi maitsestuda.
Küpseta ribisid 200-kraadises ahjus umbes 1,5 tundi, neid aeg-ajalt pöörates, kuni ribid on hästi pehmed ja mahlased ja küpsenud.
Vala kõik komponendid šeikerisse, lisa jää ning seejärel šeigi nii kuis jaksad. Ideaalis serveeri Coupe klaasi ning kaunistuseks lisa vaarikapulbrit ja apelsinikoore eeterlikke õlisid.