Ingo Hettig jagab seminaril teadmisi MICHELINi tärnide saavutamisest, rahvusvahelistest standarditest ja Eesti restoranide arenguvõimalustest.

Koht: Tallinna Kultuurikatel, Stalker seminariruum, Festival Maitsev Eesti raames
Aeg: 15.11.2025. 11.00-12.30
Seminari maksumus: tasuta
KoolitajaIngo Hettig –üks mõjukamaid rahvusvahelisi fine dining eksperte ja MICHELINi tärnidega restoranide konsultant.
Registreerimine kuni 31.10: täida vorm

Millistele küsimustele saad vastused?

+ MIKS on MICHELINi tärnid kokkade ja restoranide jaoks ülemaailmselt ihaldatud „valuuta“?
+ KUIDAS viia fine dining restoranide toiduelamus maailmatasemele? 
+ MIS on kõige tõhusamad strateegiad MICHELINi tärnideni?
+ Mis on peamised arengukohad Eesti restoranide jaoks, et liikuda MICHELINi soovitusest edasi BiB Gourmandi või tärnide poole?

Lisaks annab koolitaja ülevaate 14.11 toimuvast workshopist „Gastronomy Consulting – Optimization Workshop for Dishes“, kus osaleb seitse Eesti kokka. (täpsem info 20.10)

Seminar ja workshop toimuvad koostöös Tallinna linna turismiosakonna, festivali Maitsev Eesti, Eesti Peakokkade Ühenduse ja Külalislahkuse Klastriga.

Koolitaja: Ingo Hettig

Ingo on fine dining ekspert ja rahvusvaheline juhtimiskonsultant, kes töötab peamiselt MICHELINi tärnidega pärjatud restoranidega. Ta nõustab ka idufirmasid ja juba tegutsevaid ettevõtteid, mis tegelevad toidu ja joogi turustamise ja/või tootmisega fine dining restoranide jaoks. Koos partneritega töötas ta Küprosel Limassolis asuva CLOUD9 restorani jaoks välja uue „fine dining külaliskoka kontseptsiooni“.

Muuhulgas otsib ja valib Ingo Hettig noori talente kogu maailmast, kellest saavad CLOUD9 külaliskokad. Ingo Hettig on tuntud rahvusvahelise sisuloojana ja tema kanalid on @travelgastronomistInstagramis (>280k jälgijat) ja TikTokis (>30k jälgijat).

Keda ootame osalema?

Ootame külalislahkuse valdkonna professionaale ja ettevõtjaid – olgu nad juba rahvusvaheliselt tunnustatud MICHELINi giidis, teel tärnide poole või alles alustamas tutvumist selle maineka gurmee teejuhiga.

Osalema on oodatud:
+ restoranipidajaid ja ettevõtjaid
+ ambitsioonikaid kokad
+ noored talendid
+ teenindusvaldkonna spetsialistid, restoranijuhid ja sommeljeed
+ investoreid, kes on huvitatud fine dining’u ja külalislahkuse sektorist

Seminarile on oodatud kuni 100 osalejat ning igast ettevõttest võib osaleda 2-3 esindajat.
Seminar toimub inglise keeles ja tõlget ei pakuta.