Restoran Dominic kutsub selle aasta esimesele veiniõhtule 24.01.2019 kell 19.00 Itaalia veinidega PALA veinimajalt Sardiiniast. Viiekäiguline õhtusöök on pühendatud Sardiinia veinidele, millest pajatab meile Pala veinimaja esindaja Fabio Angius. Pala veinidest inspireeritud menüü on koostanud restorani Dominic peakokk Allar Oeselg.
MENÜÜ
Ahven ja laim
Vermentino di Sardegna DOC 2017
Kaheksajalg, melon ja rukola
Vermentino Stellato Nature 2016, Isola dei Nuraghi IGT
Süvamere kreveti raviool, kookos ja koriander
Entemari 2015, Isola dei Nuraghi IGT
Veisefilee ja veisemaks, mustsõstar, artišokk ja trühvel
Cannonau di Sardegna Riserva DOC 2015
Pecorino ja šokolaad
S`Arai 2015, Isola dei Nuraghi IGT
Õhtusöögi maksumus:
82 € / inimene
Info ja broneerimine:
imre@restoran.ee või +372 641 0400