Restoran Korsten Kitchen avab oma uksed 1.05.

 

Vana hea peakokk ja restorani osanik, KAROL PAWLIK tervitab Sind grillmenüüga.

Korstna köök kolib ilusate ilmadega välja, Korstna Päikeseterrassile, kus

lauad on paigutatud üksteisest eemale ja toit valmib Sinu silme all.

Kohtumiseni juba reedel!

Avame restorani LOKAL 1.05

Alustab uus peakokk Ahti Haandi oma uhiuue menüüga.

Uksel tervitab Teid kõiki vana hea Oliver Lant oma meeskonnaga, mis on täienenud

mõne uue liikmega.

Oleme kõik töötahet täis ja ootame Sind külla.

Kuidas tellida õige kogus toitu?

 

Et peolaud saaks rikkalikult, kuid mōistlikus koguses kaetud, selleks oleme Sinu jaoks teinud väikse spikri.

Spikri leiad, kui logid eCarmeni kodulehele pood.carmen.ee ning klikid lehe vasakus servas olevale kirjele “Kui palju tellida”.

Mobiiltelefoni vaates on see leitav kategooria “Carmeni peolaud” oleva info alt.

Siit saad muuhulgas vastused küsimutele, palju pead toitu tellima, kui sündmus kestab paarist tunnist kuni pea terve päevani ning palju tuleks ühe inimese kohta toitu arvestada.

Rohkem infot pood.carmen.ee.