25.11.2021
Kell 19.00
Restoranis Dominic
Nagu juba traditsiooniks saanud, oleme oma viiekäigulist šampanjaõhtusööki korraldamas õdusas restoranis Dominic. Sel korral pakume teile grower šampanjasid väikestelt veinimajadelt, kes kogu tootmisega alates korjest lõpetades pudelisse villimisega on ise ametis olnud. Tõelised käsitöölised – ei midagi tööstuslikku! Neist mikrotootjatest tuleb täpsemalt rääkima särav ja elegantne Margaux Paysant.
Šampanjadest inspireeritud põneva menüü on koostanud restorani Dominic peakokk
Allar Oeselg.
MENÜÜ / MENU
Tuunikala ja jõhvikas
Tuna and cranberry
Le Guédard Blanc de Noirs Zero Dosage
Kammkarp, siiamari ja õun
Scallop, Whitefish roe and apple
Waris-Hubert Grand Cru Zero Dosage, Blanc de Blancs „LILYALE“
Harknääre, pastinaak ja kookos
Sweetbread, parsnips and coconut
Waris-Hubert Premier Cru Extra-Brut „ESTENCE“
Vasikas, metsaseened, maapirn ja marineeritud nuikapsas
Veal , wild mushrooms, Jerusalem artichoke and marinated kohlrabi
Goutorbe Bouillot Extra Brut „Rètrospective“ 00-13
Kitsejuust, vaarikas ja pohl
Goat cheese, raspberry and lingonberry
Laurent Godard „Orès“ Rosé Brut
Kohv / Coffee
|