Prike e-poes on sellel nädalal fookuses järgmised tooted ja pakkumised:
PARIMAD VEINID JÕULUTOITUDE KÕRVALE
Traditsiooniliste talvetoitude hooaeg on täies hoos ja toome sel puhul esile erinevate piirkondade veinid koos pühaderoaga, millele antud vein on parimaks saatjaks.
Prike e-poes pakkumine veinivalikule kuni 2.01.2021.
Kuna tegemist on saksapärase roaga, soovitame kõrvale serveerida klassikalist Saksa Rieslingut. Toidu ja veini sobivuse tagab kapsa aromaatsus ja sealiha kergus. Saksa Rieslingute puhul peaks jälgima nende kuivusastet ning seega sobib just Classic stiilis vein, mis on poolkuiva ning poolmagusa piiril.
Hapukapsa happesus ja magusus toovad suurepäraselt esile veinis oleva puuviljasuse ning veinis olev särtsakas hape muudab kogu roa kergemaks.
Veini vürtsikus ja samas tema kerge ning mahlane marjasus mängivad ilusti kokku verivorsti maitseomadustega, eelkõige just suitsususega, aga ka pohlamoosi värskusega.
Veise- ja lambaliha
Masseria Altemura Primitivo di Manduria
Veise- ja lambaliha valmistamise viis ning kasutatavad kastmed eeldavad veinist jõudu, komplekssust ja täidlust. Masseria Altemura Primitivo di Manduria veinis leidub seda kõike külluslikult ning rohkemgi veel! Vein on oma loomult üleküpsenud nootidega ja moosine, järelmaitse marjane ning tanniinid pehmed.
Traditsiooniline Provance’i piirkonna kuiv ja mineraalne rosé vein on olnud läbi aegade parimaks kaaslaseks nii mereandidele kui ka punasele ja valgele kalale. Vein on eelkõige oma loomult värske, mineraalne ning elegantne, mis on suurepäraseks kaaslaseks erinevatele eeloogadele ja mereandidele. Väga universaalne ning toidusõbralik vein.
Ahjukana ja hanepraad
Mascota Vineyards Unanime Chardonnay
Valge linnuliha armastab kaaslaseks puuviljaseid lisandeid ja kastmeid: ahjuköögivilju, pirni, rosinaid ning muud. Parim veinivalik on tammevaadi arendusega keskmise täidlusega Chardonnay, milles domineerivad eksootilised puuviljad ja täidlane ümar järelmaitse.
Pardirinna krõbeda naha ja hõrgu linnuliha olemus soovib enda kõrvale värske marjasusega kergemat veini, mis sobib omakorda hästi lihale lisatava kirsikastmega. Veinis domineerib marjasus, tunda on veidi vürtsisust, ürdisust ning röstisust. Tanniinid on pehmed ja elegantsed.
Klassikaline ning hõrk kooslus!
Soovitame veini serveerida jahutatuna (15-17 C juures).