Prike e-poes on sellel nädalal fookuses järgmised tooted ja pakkumised:
MOËT & CHANDON ROSÉ ŠAMPANJAD
1743. aastal pani visiooniga mees Claude Moët aluse oma šampanjamajale, millest on tänaseks saanud ülemaailmne luksuse sümbol.
Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2012 maitsepaleti esmamulje on harmoonilisus, pehmus ja siidisus. Algselt kerge õrn tekstuur kehtestab end tasahaaval vaibuva jõuga, lastes järelmaitses aimata luuviljalisi (Victoria ploom või kreek). Moët & Chandon Brut Imperial Rosé šampanja on õrna tekstuuriga ning tulvil punaste marjade nootidest. Moët Nectar Imperial Rosé pudeli all olevat nupukest vajutades saab seltskonnas luua võluva helkiva vaatemängu.
Prike e-poes pakkumine Moët & Chandoni šampanjavalikule kuni 16.11.2020.
PRIKE VEINIKONSULTANT KRISTJAN PEÄSKE SOOVITAB: NUMANTHIA
Toro on Hispaania veinipiirkonnana veel tuntust koguv, Numanthia populaarsus käib aga sünnipaigast eest. Särtsakas ja jõuline, väga vanadelt viinapuudelt pärit Tinta de Toro (mari, mis Riojas tuntud Tempranillona) kasvab kuumas kliimas ja vaesel pinnasel. Tulemuseks kontsentreeritud nektar. Jõuline, kuid elegantne.
1769. aastal tegi Šoti päritolu Alexander Gordon otsuse, mis muutis ta nime surematuks – mees rajas Londonisse viinaköögi ja hakkas esimesena maailmas tootma kvaliteetdžinni. Väärt jook sai nimeks Gordon’s London Dry Gin ja erines oluliselt teistest tolleaegsetest džinnidest. Sellest ajast peale on Gordon’s Gin olnud kvaliteetdžinni etaloniks. Gordon’si on tunnustatud auhindadega nii kodu- kui ka välismaal.
Ajalooline Muddise Õllevabrik asub Moe külas Lääne-Virumaal ja kõik Muddise õlled on pruulitud filtreerimata loodusliku karstiveega Pandivere Riiklikult Veekaitsealalt. Vee profiil on eriti sobiv pinnakääritusõllede pruulimiseks ning annab õllele erakordselt selge ja puhta maitse.
Gooseberry Weisse on heledate tikritega pruulitud nisuõlu, kus tikker annab joogile mõnusa hapukuse ja mineraalsuse.
Prike e-poes pakkumine Muddise õllevalikule kuni 16.11.2020.
Compal on valmistanud mahlasid ja nektareid aastast 1952.
Compali mahlade tootmisel on oluliseks osaks tooraine valik, tootmisel ei kasutata värv-, lõhna- ega säilitusaineid.
Vital sarja mahlade magustamiseks kasutatakse steviat – naturaalne
taim, mis sisaldab vaid 30% kaloreid, võrreldes
sama koguse suhkruga.