Murimäe Veinikeldril on hea meel, et võib teile pakkuda erakordset Vahemere õhtusööki koostöös Masi veinimajaga, mis on üks Valpolicella piirkonna auväärsemaid ja Amarone veini silmapaistvamaid tootjaid. Masi on tuntud kui appassimento-meetodi ning Campofiorin veinivalmistamise meetodi pioneer, tuues igasse pudelisse piirkonnale omast autentsust ja personaalsust.

Selle suve esimese Murimäe õhtusöögi viib läbi Stanza Reale & Royal Cateringi tippkokk Lauri Ööpik, kes on esindanud ka Eestit kokkade olümpial. Lauri valmistab meile särtsaka Vahemere menüü, mille iga roog on meisterlikult sobitatud Masi hoolikalt valitud veinidega, mille on Eesti ja põhjamaade jaoks välja valinud Masi veinimaja esindaja Kaidi Kerdt.

Menüü:

Tervitusjook: Canevel Valdobbiadene Magnum 150 cl

  1. käik: Kreveti Sagnaki, Masi Posessioni Bianco Serego Alighieri (Garganega, Sauvignon B) 75 cl
  2. käik: Sinimerekarbid, Masi Lunatio Lugana DOC Organic 75 cl
  3. käik: Lammas, Masi Serego Alighieri Poderi Bello Ovile Organic 75 cl (Sangiovese, Canaiolo, Ciliegiolo)
  4. käik: Loukoumades, ELISIR Distillato allo Zenzero 28% 50 cl

Õhtusöök toimub Murimäe veinikeldris algusega 19.00.

Kell 17.30 väljub Tartust Vanemuise alumisest parklast tasuta veinibuss, mis toob soovijad õhtusöögile ning hiljem ka tagasi linna.

Ärge jätke kasutamata võimalust osa saada sellest meeldejäävast õhtust, kus kohalikud maitsed ja lood põimuvad imeliseks elamuseks.

Piletid leiad SIIT