Armsad sõbrad!
Kutsume Teid 12. novembril kell 19 Bestwine veiniõhtusöögile restoranisse Fotografiska, kus tutvustame meie väärikat Louis Max veinimaja Burgundiast.
Louis Max Burgundia veinimajas valmistatakse veini vaid maja enda viinapuuaedades küpsenud saagist. Erilist tähelepanu pöörab veinimaja orgaanilisele ja jätkusuutlikule tootmisele.
Louis Max’i loodussõbralikust ja vastutustundlikust viinamarjaviljelusest ning selle tulemusel valminud ja noobleid auhindu pälvinud veinidest räägib sommeljee Juri Brattšik. Veinidest inspireeritud menüü valmistab Fotografiska peakokk Peeter Pihel.
MENÜÜ
Amuse Bouche
Mustjuurekroket
2018 Macon Milly Lamartine Clos du Four
Külm eelroog
Siia kala ceviche / värske kurk / maapirn
2017 Saint Romain
Soe eelroog
Pardi südamed / shiitake / kukeseened
2017 Mercurey Clos la Marche
Pearoog
Grillitud hirve välisfilee
2015 Pommard
Dessert
Õuna-ebaküdoonia chiboust
NV Cremant de Bourgogne
Õhtusöögi maksumus koos sobitatud veinidega 99 € / külaline
Bestwine’i klubikliendile ja tema ühele kaaslasele 89 € / külaline
Oma osalemissoovist palume teavitada hiljemalt 10. novembriks.
Registreerimine ja lisainfo: triin.savi@bestwine.ee või telefonil +372 5598 6918.
Õhtusöögi eest saab tasuda arve alusel. |