Eralda toasoojad munakollased valgetest. Lisa munavalgele näpuotsaga soola ja tl veini või õunaäädikat ning vahusta munavalge kergeks vahuks. Seejärel lisa osade kaupa suhkur ja vahusta. Kui on vaht on moodustunud, sega kergelt sõelutud kartulitärklis munavahuga. Kuumuta ahju 200 kraadini ja kui ahi on kuum aseta besee ahju ja keera temperatuur kohe 150 kraadi peale. Jäta kook tunniks ahju ja keera temperatuur siis maha. Hoia ahjuuks praokil ja lase koogil ahjus jahtuda. Vahusta 200-300 ml vahukoort 2 spl suhkruga. Aseta beseele lusikaga vanilje kohupiimapastat ja sinna peale lase tordipritsist vahukoort. Kaunista kook marjade ja mündilehtedega. Puista peale peensuhkur.
Laota rukola taldrikule. Puista peale basiiliku lehti, maasika sektoreid ja viilutatud Brie juustu. Nirista üle palsamiäädika kreemiga ja purusta peale head musta pipart! Nii lihtne see ongi!
Esmalt valmista mop-kaste, selleks pane kõik ained potti ning kuumuta keskmisel kuumusel ca 20 minutit. Lõpuks maitsesta soola ja pipraga. Kuivata pardifileed majapidamispaberiga. Tee nahaga poolele noaga sisse umbes 1cm vahega sisselõiked (jälgi, et ei kahjusta pardiliha). Hõõru fileed kergelt soolaga kokku. Aseta pardifileed naha pool all grillile (võid kasutada grilil ka spetsiaalselt panni). Pintselda pealt mop-kastmega. Küpseta liha ca 8-10 minutit, vahepeal paar korda liha mopiga pintseldades. Kui naha pool on ilusti kuldpruun keera liha ümber ning küpseta umbes sama kaua, samuti paar korda vahepeal pintseldades. Tõsta fileed grillilt ning paki need eraldi fooliumitesse. Lase fooliumis rahuneda/järelküpseda ca 5-10 minutit. Serveeri õhukesteks viiludeks lõigatuna koos aurutatud juurviljadega.
Tegemist on siidise struktuuriga käsitööjoogiga, mille maitses on tunda kadakamarjale iseloomulikke mõrkjaid ja puiduseid nüansse. Joogi valmistamiseks taaskasutatakse Crafter’si džinni destillatsioonis töödeldud kadakamarju.