Armsad sõbrad!
Olete oodatud Bestwine veiniõhtusöögile PÄRNUS, Rannahotelli restoranis!
11. mai
19.00
5-käiguline õhtusöök viib meid rännakule Prantsusmaale Loire’i orgu. Veinidest pajatab Saget la Perrière’i veinimaja esindaja Amandie Roy.
Veinidega sobiva menüü on pannud kokku Rannahotelli peakokk Herkki Ruubel, kelle skandinaavia stiilis käekiri on sellel õhtul inspireeritud Loire’i veinipiirkonnast.
5-käiguline õhtusöök viib meid rännakule Prantsusmaale Loire’i orgu. Veinidest pajatab Saget la Perrière’i veinimaja esindaja Amandie Roy.
Veinidega sobiva menüü on pannud kokku Rannahotelli peakokk Herkki Ruubel, kelle skandinaavia stiilis käekiri on sellel õhtul inspireeritud Loire’i veinipiirkonnast.
MENÜÜ
Suupiste
AUSTER
Karusmari, värske kurk, karulaugu õli
NV “Murano” Crémant de Loire Brut, Guy Saget, Loire, Prantsusmaa
Külm eelroog:
PÄRNU LAHE SIIA HAKE
Tilli majonees, marineeritud Granny Smith, kodujuustu kreem, mädarõika panna cotta, musta leiva linnase tolm
2016 Muscadet de Sèvre et Maine sur lie, Château La Perrière, Loire, Prantsusmaa
Soe eelroog:
TURSASELJAFILEE
Petersellijuur, roheline hernes, kitsejuustukaste
2016 Pouilly-Fumé AOC, Le Domaine Saget, Loire, Prantsusmaa
Pearoog:
VUTT
Maapirni kreem, valge spargel, romanesco, trühvli vaht, maapirni kaste
2014 L’effet Papillon AOP, Château de la Mulonniere, Loire, Prantsusmaa
Dessert:
RABARBERI HÜÜVE
Rabarberi confit, rabarberi vahuveini sorbee
2017 Rose d’Anjou AOC, Guy Saget, Loire, Prantsusmaa
Õhtusöögi maksumus on 69 € / inimene
Bestwine’i klubikliendile ja tema ühele kaaslasele 64 € / inimene
Oma osalemissoovist palume teatada hiljemalt 9. maiks.
Tallinnast tulijatele pakume lisatasu eest transporti.
Registreerimine ja lisainfo: joanna@bestwine.ee või telefonil +372 5858 5588.
Õhtusöögi ja eest saab tasuda arve alusel. |