september, 2018
Sündmuse detailid
Tallinki peakokk Anti Lepik on mitmekordne maailmameister austrite avamises. Tartu toidukohtadest kokakarjääri alustanud Anti on juba üle 10 aasta kogu Tallink grupi peakoka rolli kandnud. Kokandus on Anti jaoks töö ja
Vaata rohkem
Sündmuse detailid
Tallinki peakokk Anti Lepik on mitmekordne maailmameister austrite avamises. Tartu toidukohtadest kokakarjääri alustanud Anti on juba üle 10 aasta kogu Tallink grupi peakoka rolli kandnud.
Kokandus on Anti jaoks töö ja hobi üheskoos. Kui peened ja keerukad toidud täidavad Anti tööaega, siis kodus on ta pigem lihtsa toidu armastaja.
Meistriklassi koolitus erineb meie tavapärasest avatud koolitusest mitmes aspektis. Antud koolitusel saab osaleda maksimaalselt 15 inimest. Me süüvime põhjalikumalt valitud teemasse, mistõttu käikude arv on tavakoolitustega võrreldes väiksem ning osalejad saavad kõik toidud ise läbi katsetada.
Sel korral saame teadmisi austrite maailmast ja õpime üheskoos austreid avama.
Menüü:
– naked auster
– auster ja kaaviar
– krõbe auster ja austri majonees
– auster ja seened
Hind ühele huvilisele: 79 eurot.
Grupi suurus on maksimaalselt 15 inimest.
Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.
Koha koolitusele tagab meie kodulehe (www.toiduakadeemia.ee) kaudu ostetud pääse.
Aeg
(Esmspäev) 17:45 - 22:00
Koht
Toiduakadeemia
Lootsi 8