Kokku laekus sel aastal Kalev Keskküla nimelisele auhinnale kandideerimaks 37 artiklit, mis on esitatud avaldamise järjekorras. Kõik artiklite pealkirjades sisalduvad lingid avanevad artiklite lugemiseks.
Võitjate avalikustamine ja autasustamine toimus 22. oktoobril Time to Wine vinoteegis.
- Armeenia veinide uus tulemine, Ülle Valdre, Vine 14.11.2016
- Kes otsustab veinipudeli sisu ja hinna üle? Igor Sööt, Edasi 29.08.2018
- Barokne veininädal garneeringutega, Kalle Müller, KÖÖK #16 2_2017
- Šampanjast, millega Tartus rahulepingu sõlmimist tähistati, Kristel Voltenberg, Mulligalerii
- Millise joogiga tõsta toost Eesti terviseks? Kadri Kroon, Edasi 17.08.18
- Millega täita klaasid vabariigi juubelil, Arne Pajula, Vine
- Parim õppimise viis on võistlused, Ketri Leis, Edasi 11.07.17
- Lõhnab nagu naabrinaise kaminatuli- metafoor, veinikirjeldaja asendamatu abiline, KÖÖK #19 1_2018
- Veinimärkmed läbi aegade- vaimukast värsireast puuviljasalatini, Kristina Remmel, KÖÖK #16 2_2017
- Naudime suve prantsuse veinidega. 4-osaline sari, Igor Sööt, Edasi
- Nederburgi esimene naissoost keldrimeister Andrea Freeborough, Ene Ojaveski, KÖÖK #17 3_2017
- Bling, Kalle Müller, KÖÖK #14 4_2016
- Uus veinimaailma James Bond, Kadri Kroon, Edasi 29.05.17
- Küsite minult, milliseid veine ma armastan? Küsige minult parem, milliseid naisi ma armastan, Kristel Voltenberg, Mulligalerii
- Søren Ledet- kokk, kellest sai sommeljee, Ene Ojaveski, KÖÖK #13 3_2016
- Kristjan Peäske- kirglik töömees, Ene Ojaveski, KÖÖK #18 4_2017
- Chardonnay & Riesling on “out”, Rousanne & Encruzado on “in”, Igor Sööt, Edasi 24.10.17
- Seda kassid ostaksid ehk mida joob veinielamuse saamiseks veinifriik? Kadri Kroon, Edasi 12.04.18
- Popid trendid veinimaailmas, Igor Sööt, Edasi 18.07.18
- Elu on kabaree…, Ene Kaasik, KÖÖK #14 4_2016
- Vladislav Djatšuk: „Mon Repos- see ongi minu puhkus”, Ene Kaasik, KÖÖK #15 1_2017
- Kaks peakokka. Martti ja Joonas Koppel. Isa ja poeg, Ene Kaasik, KÖÖK #17 3_2017
- Tagasi juurte juurde…, Ene Kaasik, KÖÖK# 13 3_2016
- Allar Oeselg- klassika on kindla peale minek, Ene Kaasik, KÖÖK #16 2_2017
- Kaks saarlast Tallinna parimas köögis, Ene Kaasik, KÖÖK #18 4_2017
- Vaade tammevaati, Arne Pajula, Vine
- Terroir- kõik, mida oled eales tahtnud teada terroir’ist, Igor Sööt, Vine 3.06.2017
- Vana Maailma veinimeistrid- kas lähituleviku kliimapagulased? Igor Sööt, KÖÖK #16 2_2017
- Kuidas minust sai teefarmer Gruusias, Hannes Saarpuu, Edasi 6.05.18
- Trapistide õlu ja Chimay, Ene Ojaveski, KÖÖK #18 4_2017
- Tiina Tauraite viina lugu. Pipraviina…, Ene Kaasik, KÖÖK #13 3_2016
- Alkohol ei lahenda mitte kunagi mitte ühtegi probleemi, Elvis Liivamägi, Edasi 6.01.18
- Veini mõju tervisele Prantsuse paradoksi valguses, Toomas Toomsoo, Vine 27.08.2018
- Mis on väärt vein? Kristjan Ots, Vine
- Suvine vahuveini ABC, Igor Sööt, Edasi 31.05.18
- Veneetsia ja subliimsed joogid, Kadri Kroon, Edasi 7.11.17
- Klarett on naps poiste jaoks, portvein meeste jaoks, kuid see, kes tahab saada kangelaseks, peab jooma brändit, Kristel Voltenberg, Mulligalerii