22. novembril kell 19:00 toimub Tallinnas tõeline veini- ja gastronoomiamaailma tähesadu!
Staaridena säravad tippveinimõisa Ceretto peremees Federico Ceretto Piemontest, Itaaliast, Sophienwald klaasikoja klaasimeister Nicola Vulai Austriast ning Siigur Restaurants grupi viis peakokka restoranidest NOA, NOA Chef’s Hall, Tuljak, PAJU VILLA ja OKO. Üheskoos luuakse enneolematu harmoonia viie peakoka valmistatud roogade ja Sophienwaldi käsitööpokaalidest serveeritavate Ceretto veinidega.

ÕHTUSÖÖGI MENÜÜ

Tervitus
Kalanahk / bottarga / wakame vetikas
NV Grande Cuvée Brut AOP, Veuve Doussot, Champagne, Prantsusmaa

Esimene käik – OKO
Tiigerkrevett / kataifi / kill bill õli / tšillikaste
2017 Blanghe Langhe Arneis DOC, Ceretto, Piemonte, Itaalia

Teine käik – NOA
Unagi angerjas / sushiriis / avokaado / marunaka soja
2015 Bernardina Nebbiolo d’Alba DOC, Ceretto, Piemonte, Itaalia

Kolmas käik – NOA Chef’s Hall
Must angus / suitsuõli / fenkol / Andre X
2015 Bernardot Barbaresco DOCG, Ceretto, Piemonte, Itaalia

Neljas käik – Tuljak
Suvikõrvitsa ratatouille / trühvlijuust / tomatinektar / kitsejuust
2014 Prapó Barolo DOCG, Ceretto, Piemonte, Itaalia

Viies käik – Paju Villa
Deluxolaad küpsis / nougat / šokolaadikook / astelpajusorbee
2017 Moscato d’Asti DOCG, Ceretto, Piemonte, Itaalia

Petit Four ja kohv

Õhtusöögi hind 189 € / inimene
Õhtusöögi hind Bestwine klubikliendile 179 € / inimene

Õhtusöögi hinnas sisaldub:
– viiekäiguline õhtusöök Siigur Restaurants peakokkadelt
– tervitus-šampanja ja roogadega sobitatud veinid Ceretto veinimajast
– neli Sophienewald käsitöö veinipokaali (väärtus 134 €)

RSVP 16. november
Registreerimine ja lisainfo:
joanna@bestwine.ee või telefonil 372 5858 5588.

Õhtusöögi eest saab tasuda arve alusel.