Kursuse hind: 395 € / inimene
Lisainfo: veinikool@bestwine.ee ja +372 5858 5588
Bestwine Veinikool koosneb kokku kaheksast loengust. Alustame degusteerimis- ja veinimaailma baasteadmiste omandamisega, seejärel rändame üheskoos läbi kõik olulisemad veiniriigid vanast maailmast, piilume ka uut ning kursuse lõpetame toidu ja veini sobitamisega!
Loengud toimuvad kaheksal järjestikusel teisipäeval oktoobrist novembrini Bestwine Tallinna veinipoe degustatsiooniruumis (Kentmanni 6) kell 18.00–21.00 (välja arvatud loeng “Vein ja Toit”, mille kestvus on 18.00–23.00 ja toimumiskoht täpsustub kursuse jooksul).
Kõik veiniloengud kestavad 3 tundi ja hõlmavad parimaid veininäiteid kõigist valitud riikidest. Veini ja toidu loeng kestab 5 tundi ning sisaldab lisaks suurepärastele veinidele ka külluslikku õhtusööki.
KURSUSE KAVA
04.10 1. loeng – Sissejuhatus veinimaailma: veinide degusteerimine, viinamarjade viljelus, veinide valmistamine, veinide käsitlemine (lektor Brigitty Luus)
11.10 2. loeng – Itaalia (lektor Juri Brattšik)
18.10 3. loeng – Prantsusmaa (lektor Juri Brattšik)
25.10 4. loeng – Hispaania, Portugal (lektor Juri Brattšik)
01.11 5. loeng – Saksamaa, Austria (lektor Aivar Vipper)
08.11 6. loeng – Uus Maailm (lektor Aivar Vipper)
15.11 7. loeng – Dessertveinid (lektor Kristjan Markii)
22.11 8. loeng – Vein ja toit (lektori Juri Brattšik ja peakokk Ruslana Podkuiko) |