Ilmunud on uus ASI Magazine’i #23 number, mis kannab pealkirja “In Pursuit of Knowledge“
Rahvusvahelise Sommeljeede Assotsiatsiooni ajakirja ASI Magazine 23. number keskendub ajatu ja pidevalt areneva teadmistejahi tähendusele sommeljeemaailmas.
Viimase viie aasta jooksul on ASI läbinud märkimisväärse arengu: kui varem tunti organisatsiooni peamiselt võistluste korraldajana, siis nüüd seisab ASI kindlalt kutsealase arengu ja hariduse edendamise eest. Selle arenguhüppe tulemuseks on mitmed haridusalgatused, sealhulgas ASI juhised, ASI Bootcamp ja järjestikune ASI eksamiprogramm, mis viib selgelt struktureeritud etappide kaudu prestiižse ASI diplomini.
Suurimaks uuenduseks on ASI ettevalmistustase, mis pakub kättesaadavat sissejuhatust neile, kes alustavad oma teekonda sommeljeekutse poole. See samm rõhutab ASI pühendumust teadmiste toetamisele kõigil tasanditel. Selle uue algatuse olulisusest räägib meile ASI Eksami- ja Hariduskomitee liige Kristjan Markii.
Ajakirjast leiad inspireerivaid lugusid inimestest, kelle teadmistejanu kujundab tänapäeva sommeljeekogukonda:
🍷 Cokie Ponikvar, 24-aastane, kes sihib samaaegselt Master Sommelier ja Master of Wine tiitleid
🍷 Paolo Saccone, ASI Diploma Gold ja MS, kes jagab oma visadusel põhinevat teekonda
🍷 David Hsiao, kelle keskmes on vaimustav vaade kangete jookide maailmale
Lisaks tutvustatakse haridusplatvorme, mis kujundavad tuleviku professionaale, näiteks Symington Family’s School of Port ja Wines of Portugal Academy. Kõik need lood kinnitavad, et teadmiste omandamine ei ole mitte lõpp-punkt, vaid elukestev teekond – just see, mis määratleb meie eriala ja ühendab meid üle maailma.


