Ilmus uus ASI Magazine’i #20 number, mis kannab pealkirja “Eco-Conscious Sommellerier”
Ajakiri keskendub keskkonnateadlike väärtuste kasvavale rollile veinimaailmas ja teeninduses.
Lugeda saab loodusliku veini liikumise pioneeri Isabelle Legeron MW mõtteid läbipaistvusest ja vähese sekkumisega veinivalmistamise tulevikust. Samuti jagavad oma kogemusi kaks tunnustatud sommeljeed – Théo LeRoux (Mami, Montréal) ja Job Seuren (Zoldering, Amsterdam) –, kes räägivad, kuidas keskkonnasäästlikkus saab olla teadlik valik nii veinikaardil kui teeninduspraktikates.
Huvitavat lugemist pakub ka John Hameli (Hamel Family Wines) juhtumiuuring, mis tutvustab mahepõllumajandusele tuginevat ja energiatõhusust hindavat veinitootmist.
Lisaks käsitletakse ASI juhiste laiendamist, mis nüüd hõlmavad ka õlut ja saket, intervjuu Ameerikate parima sommeljee tiitli võitnud Joris Garciaga ning tähistatakse värskete ASI diplomisaajate saavutusi.