Ilmunud on ASI ajakirja 15. number, mis keskendub seekord inimestele, kes on korgitseri taga.

Lisaks õppimisele, degusteerimistele ja pikkadele tööpäevadele restoranis elavad paljud sommeljeed rikkalikku ja täisväärtuslikku elu väljaspool oma ametit.

Sommeljeed on palju enamat kui nende restoranis nähtav töine külg. Olgu selleks aeg kodus perega süüa tehes, hinnalised vabad päevad koos sõpradega lõõgastudes lemmikveinibaaris või, nagu paljudel, näiteks Bobby Stuckey MS, João Pires MS, Yannick Benjamin ja teised kes on selles väljaandes kajastatud, aeg, mida veedetakse treenides või mediteerides.

Tutvustatakse uusi ASI Magazine’i ajakirjanikke, sealhulgas Myles Trapp, Natalia Torres, Joseph Mounayer ja teisi.

Selles väljaandes intervjueeritakse juristist sommeljeed Jiachen Lu’d ning sommeljeesid nagu Doug Frost MS MW, Rajat Parr, Paolo Basso ja teisi, kes valmistavad samuti veine.

 

LOE AJAKIRJA