Tormakas pühadeaeg on selja taga ja soovime teid ahvatleda aega maha võtva ja personaalse õhtusöögielamusega. Ootame teid Toompeal, Alexandri Peakokalauas kolmapäevast laupäevani!
Tallinnas kuni 16.veebruarini
Oleme avatud sel hooajal Tallinnas veel kuni 16. veebruarini, pärast mida kolime tagasi Muhu saarele. 16. jaanuaril leiab aset Masterchefs õhtusöök, kus köögis ühendavad jõu Peeter Pihel ja Stefan Berwanger. Nagu arvata oli, müüs õhtusöök ennast kiiresti välja kuid on veel mitmeid muid õhtuid, mil teid hõrkudeks maitseelamusteks külla ootame.
Uus talvine menüü
Peatselt tutvustab peakokk Stefan uut talvist Põhjala saarte menüüd. Uut menüüd pakume alates 17. jaanuarist ning selles leidub imelisi roogasid – nagu näiteks kallerdis kartuli jäätisega, röstitud kartul maitsetaimedega, selleri magustoit, põletatud või, muhu käsitööõlu, küdoonia ning mitmed muud ahvatlevad maitsed.
Avatud iga nädal kolmapäevast laupäevani, algusega 18:30
Broneeringud info@alexanderchefstable.ee
“Fine dining elamus Alexandri Peakokalauas oli mitmel viisil märkimisväärne kuid parim sõna kirjeldamaks on “põnevus”. Õrnad kuid eristatavad maitsed sulatatud üheks. Sulgedes oma silmad suutsin ma peaaegu näha maitseid visuaalselt tantsimas.”
“Atmosfäär ühislauas oli imeline, suutes seitsme käigu vältel tekitada kõigis vaba ja familiaarse meeleolu. Imeline maitseelamus koos imeliste külalistega – soovitan tugevalt kõigile, kes hindavad fine diningut koos parima atmosfääriga!”
Peeter Nieleri külaliskogemus
ALEXANDER CHEF’S TABLE
Kohtu 10A-7, Tallinn, Estonia T: +372 60 22 222