september, 2018
Sündmuse detailid
Ott Tomik on Põhjaka mõisa peakokk. Põhjaka mõisale eelnes veel rida väga häid Tallinna restorane. Otile meeldib süüa teha toorainetest, mis on võimalikult lähedalt ja mille kasvamist ta on ise näha
Vaata rohkem
Sündmuse detailid
Ott Tomik on Põhjaka mõisa peakokk. Põhjaka mõisale eelnes veel rida väga häid Tallinna restorane.
Otile meeldib süüa teha toorainetest, mis on võimalikult lähedalt ja mille kasvamist ta on ise näha saanud või suisa ise kasvatanud. Oluliseks peab Ott head toorainet mitte üle töödelda.
Menüü:
Kõrvitsa tortellini salvei ja kõrnetega
Vimmakotlet ja Põhjaka majonees
Kitsejuustusõrnikud murakamoosiga
Lumepallisupp astelpaju ja kuusevõrsetega
Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest.
Koha koolitusele tagab meie kodulehe (www.toiduakadeemia.ee) kaudu ostetud pääse.
Aeg
(Teisipäev) 17:45 - 22:00
Koht
Aparaaditehas
Kastani 42, Tartu