Bramasole OÜ on ettevõte, mis on pühendunud Itaalia ja Prantsusmaa kvaliteetveinide maaletoomisele ning müügile. Samuti pakume Italesse kvaliteetseid veiniklaase ning gurmeetooteid.

Esindame väikeseid ja hoolikalt valitud veinimaju, kus veinitootmine on midagi enamat kui lihtsalt äri – see on elustiil, traditsioon ja perekondlik pärand. Enamik meie partneritest on pika ajalooga pereettevõtted, kus veinitootmise oskused ja väärtused on põlvest põlve edasi antud. Iga meie poolt esindatud vein on loodud hoolikalt ja pühendumusega, pakkudes ainulaadset maitseelamust ja peegeldades veiniistanduste hinge.

Bramasole jaoks on vein rohkem kui lihtsalt jook – see on kultuur, ajalugu ja kirg, mida soovime jagada kõigiga, kes hindavad kvaliteeti ja autentsust. Meile endile on olulised inimestevahelised head suhted, uudishimu ja reisimine ning toidu- ja veinikultuur – väärtused, mis peegelduvad ka meie tootevalikus. Iga vein, mida pakume, on meie endi poolt läbi proovitud ja heaks kiidetud, sest usume, et parimad veini- ja toiduelamused sünnivad just isiklikest kogemustest.

Meie valikus on veine, mis sobivad nii argipäeval nautimiseks kui ka erilisteks pidupäevadeks, pakkudes igale maitsele midagi. Champagne`st lihtsama Pinot Grigio`ni välja. Kui otsid veini, mis on toodetud südamega ja kannab endas veinipiirkonna iseloomu ja traditsioone, siis tutvu kindlasti Bramasole veinidega.
Samuti leiab iga gurmaan meie juurest gurmeetooteid, šokolaaditrühvleid ja oliiviõli. Piemonte piirkonnas valmistatud tooted on meie valikus esindatud. Nendest suurepärastest hõrgutistest ning veinidest teeme kinkekarpe, ka ärikingitused ettevõtetele. Kinkepakkidega tutvumiseks ja tellimiseks kirjuta info@bramasole.ee
Veiniklaasid Itaalia tootjalt Italesse sobivad hästi nii kodus veini nautijale, kui nõudlikule restoranipidajale.

Tule ja avasta koos meiega maailma, kus vein ja toit loovad unustamatuid elamusi!

Bramasole esinduskauplus / showroom asub aadressil Lasnamäe tn. 4 a; Tallinn ( Skyline tornmaja )
Oleme avatud hetkel kokkuleppel. Meie ruumides viime läbi üritusi, degustatsioone ja koolitusi. House of Bramasole on ka hea koht kus väiksema seltskonnaga sünnipäevi, koosolekuid, veiniõhtusööke korraldada.

VÕTA MEIEGA ÜHENDUST:

Bramasole e-pood
Bramasole Facebook:

 

E-poest toimetame veine üle Eesti, kiirelt ja mugavalt. Üle 100 € ostude puhul on transport tasuta.

Liitu Bramasole veiniklubiga:

●  Bramasole veiniklubi liikme soodustus -20% (Kehtib nii e-poes kui esinduskaupluses)

●  Sünnipäevasoodustus -30%

 

Kui on küsimusi / soove ürtuste või degustatsioonide korraldamiseks, kirjuta info@bramasole.ee või helista 53444568