Oysterboys esitleb:

TALLINN OYSTERFEST 2023

Teistkordselt Eestis!

 

Oktoobris algab austrihooaeg, mis saab avapaugu austrifestivaliga. Maailmas on tegemist populaarse festivaliga, millega tähistatakse hooaja algust New Yorgist Taanini. Eestis toimub see sel aastal Oysterboys eestvedamisel juba teist korda!

 

Esitlemisele tuleb kokku üle 30 erineva austrisordi, toimuvad koolitused (millel osalemiseks tuleb eelnevalt koht broneerida), ekspertide vestlusring ja põnevad intervjuud. Kohal on sommeljeed, kes tutvustavad austrite juurde sobivaid vahuveine, veine kui ka veidi üllatuslikumalt – õllesid. Lisaks austritele saab festivalil tutvuda ka teiste eksklusiivsete mereandidega ning mereandidest tehtud või mereandide juurde sobiva tänavatoiduga.

 

Päeva jooksul jagub avastamist nii kogenud austrisõbradele kui selles maailmas alles esimesi samme tegevatele gurmaanidele. Päevajuht on alati särav Brigitty Luus ja  meeleolu loob DJ Milpak.

OSTA PILET
ASUKOHT
Kultuurikatekl | Kursi 3
Tallinn

 

 

Kuupäev ja avamisaeg:
Laupäev, 14.10.2023
Kell 14.00–22.00

PILETID
Eelmüügist 19 €
Kohapeal 25 €

Piletihind sisaldab tervitusaustrit.

 

Sissepääs koolitusega: 39 €
Sissepääs kahe koolitusega: 75 €

Koolituste täpsem info kirja lõpus.

Tallinn Oysterfest Programm

14.00 Festivali avamine

►►14.30 Koolitus: AUSTRID MARENNE-OLERINIS: SOOLAKAVENDUSE BASSEINID JA FIN DE CLAIRE Oysterboys / Mikk Metstak (Koolitusruumis)

►►16.00 Koolitus: VEIN, AUSTER JA TERROIR Bestwine / Juri Brattšik (Koolitusruumis)

17.00 EKSPERTIDE VESTLUSRING Eesti restoranikultuur ja Michellini tunnustus siinsel restoranimaastikul

19.00–22.00 Oysters and fun, DJ Milpak

Tallinn Oysterfestil esindatud

 

►Austerium
►Bestwine
►Calvisius Caviar
►Green Egg
►Le Petit Mataret
►Huitres Geay
►Maison Gillardeau
►O’haras Irish Stout
►Oysterboys

Tallinn Oysterfest koolitused

 

AUSTRID MARENNEŚ-ÓLERINIS: SOOLAKAVENDUSE BASSEINID JA FIN DE CLAIRE
Oysterboys / Mikk Metstak

14.30 Koolitusruum
Marenneś-Òleron on üks suurimaid austrikasvatuse piirkondi Prantsusmaal. Sealt pärinevad ka tuntud fin de claire austrid.
Koolitusel räägime mida tähendab fin de claire ja kuidas neid austreid kasvatatakse. Degusteerime erinevaid austreid sellest kuulsast piirkonnast, õpime hindama austrite kvaliteeti ja avamist.
Degusteerimisele tuleb 4 austrit.

VEIN, AUSTER JA TERROIR
Bestwine / Juri Brattšik

16.00 Koolitusruum
Nii veinide kui austrite puhul mängib olulist rolli nende pärituolu, piirkond ja tingimused, kus nad on kasvanud ehk terroir. Viimane mõiste ühendab endas kasvuala klimaatilisi ja geograafilisi tingimusi, aga ka inimese mõju kohalikule keskkonnale ja mikrokliimale. Terroir määrab nii veinide kui austrite puhul ära lõpp-produkti peamised karakteristikud, omadused, eripärad ning teadmised terroir’st võimaldavad nii austrikasvatuse kui viinamarjaviljeluse puhul parimad tulemused ja kvaliteedi. Koolitusel tutvutakse erinevate tuntud austripiirkondade klassikaliste veinidega.
Degusteerimisele tuleb kuus veini ja üks auster.

Koolitustel osalemine on lisatasu eest ja kohtade arv on piiratud.

Info külastajale

Asukoht:
Kultuurikatekl | Kursi 3
Tallinn

 

Kuupäev ja avamisaeg:
Laupäev, 14.10.2023
Kell 14.00–22.00

Piletid:
Eelmüügist 19 €
Kohapeal 25 €

Piletihind sisaldab tervitusaustrit.

 

Sissepääs koolitusega: 39 €
Sissepääs kahe koolitusega: 75 €

OSTA PILET

Alaealistel on festivalil viibimine lubatud vaid täiskasvanu järelvalve all.

Kalakala & Pojad OÜ

+3726088082

Ädala 17

info@kalakala.ee