Bundaberg Lemon Brew limonaad- Valmistatud Eureka sidrunitest, mis on õhukese koorega, neil on vähe seemneid, viljad on suured, mahlased ja happelised.
Aroom on värske, elegantne, puuviljane, milles on tunda virsikut, aprikoosi, troopilisi puuvilju, tsitruselisi, mandlit ja ürte.
Maitse on värske, puuviljane, keskmise täidlusega. Maitses domineerivad troopilised- ja valged luuviljalised puuviljad, nagu valge virsik ja aprikoos.
Alberto Nani prosecco on orgaaniline vahuvein Glera viinamarjasordist, mille kasvatamisel ei ole kasutatud petsitsiide, insektsiide ega herbitsiide. Aroomis on tunda valgeid lilli, küpseid pirne, sidrunit, aprikoosi ja kerget mesisust. Maitse on värske, puuviljane, heas tasakaalus tsitruselise happesuse ja kergelt kreemise järelmaitsega.
Aroomis kerkivad esile heledad luuviljad, roheline õun ja tsitrus, lisandub õrn lilleline noot. Maitse on värske ja jõuline, kerge puuviljasus heas tasakaalus särtsaka happesusega.
Viinamarjad korjatakse valitud viinamarjaistandustest Tullum Valley ja San Juan´i piirkonnast. Marjad korjatakse käsitsi. Aroomis tulevad esile puuviljased ja tsitruselised noodid. Maitse on puuviljane, heas tasakaalus happesuse ja mineraalse järelmaitsega.
Aroomis on tunda küpseid musti- ja punaseid marju, musta kirssi, vaarikaid, punast sõstart, vürtse ja musta pipart.
Maitses on pehmed marjatanniinid, keskmise täidlusega, küpsed mustad marjad, must ploom, must kirss, aroonia, mustsõstar, ürdine, kergelt vürtsine, järelmaitse on keskmise pikkusega.
Viinamarjad korjatakse valitud viinamarjaistandustest Mendoza piirkonnas, mis asuvad 750 – 1100 m ĂĽle merepinna. Veini laagerdatakse 12 kuud Prantsuse ja Ameerika tammevaatides.
Aroomis tulevad esile küpsed tumedad marjad ja vürtsid. Maitse on pehme, heas tasakaalus pika tanniinse järelmaitsega.
Valmistatud 100% agaavist, mis pärinevad Los Altos de Jalisco ja Tequila piirkondadest. Rooster Rojo Blanco maitseb pehmemalt tänu filtreerimisprotsessile, mille käigus puhas vesi filtreeritakse läbi hõbefiltri.
Aroom on värske ja tsitruseline.
Maitses õrn magusus, millele järgneb piprane vürtsikus.
Nimetus “Roku” tähendab jaapani keeles number kuut, mis viitab kuuele kohalikule taimele, mida on lisatud traditsioonilisele džinni retseptile.
Värske ja siidise tekstuuriga, esile kerkivad kadakamari ja tsitruskoor, millele lisanduvad kirsiõied ja roheline tee, järelmaitses piprased noodid.
Õlled on pruulitud traditsioonilisel meetodil- kasutatud on avatud fermentatsiooni ja teistkordset fermentatsiooni pudelis. Tooted on filtreerimata ja pastoriseerimata- nii naturaalsed kui vähegi olla saavad.
Aroomis tulevad esile leivased, karamellised teraviljalõhnad. Humalatest kerge tsitrus ja floraalsus. Maitse on karge, leivased, linnaselised maitsed, kerge mesisus. Pikk leivane järelmaitse.